Torsdag 6 Maj
Stockholm

Peg Parnevik lämnar Instagram efter hatstormen

Peg Parnevik och Filip Lamprecht
Peg Parnevik väljer nu att lämna Instagram. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Efter hatstormen mot Peg Parnevik och hennes pojkvän Filip Lamprecht så väljer nu Peg att lämna sociala medier. Det blev helt enkelt för mycket för Peg, som nu berättar att hon "helt enkelt inte mår bra".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kristin Kaspersens och Martin Lamprechts son Filip Lamprecht ser vi i årets säsong av "Let's Dance" där han varje lördag knyter på sig skorna för att ta en svängom med sin danspartner Linn Hegdal.

Sedan premiärprogrammet har det tisslats och tasslats om en romans mellan Filip och Linn – ett rykte som är helt taget ur luften, och som Filips flickvän Peg Parnevik valde att kommentera.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht i "Let's Dance". Bildkälla: Stella Pictures.

Peg satte ner foten och markerade rejält mot de som spridit lögner om henne, Filip och Linn.

"Det räcker nu! Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip, Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller DM om det här kommer jag bli otrevlig", skrev hon på Instagram-story och fortsatte:

"Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det är mot någons livspartner och kärlek?. Seriöst dra åt helvete!".

"De sårar och hotar henne"

Även Filip vädjade till människor att sluta skicka hat till Peg.

"Nu räcker det med elaka kommentarer, DMs och artiklar som är riktade mot min flickvän. Det är helt sjukt vad elaka grejer folk skriver och det är inte ens till mig, utan folk går specifikt till hennes Instagram och bilder bara för att såra och hota henne", skrev han bland annat.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

Lämnar sociala medier

Det hela har nu blivit för mycket för Peg. På Instagram har hon över 250 000 följare, men nu väljer hon att lämna plattformen.

"Jag tar en paus från sociala medier ett tag. Jag har försökt mitt bästa men jag mår helt enkelt inte bra. Jag ville inte försvinna helt utan en förvarning. Förhoppningsvis kommer jag kunna dela allt med er någon gång. Älskar er alla – vi hörs snart", skriver Peg.

I kommentarsfältet får hon massvis av stöd från bland andra systern Penny Parnevik, svågern Douglas Murray och andra influencers som Matilda Djerf och Sara Songbird.

Vi hoppas att Peg snart är tillbaka! 

Kommentera
Kopiera länk
Dela