Peg Parnevik och Filip Lamprecht
Peg Parnevik väljer nu att lämna Instagram. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Peg Parnevik lämnar Instagram efter hatstormen

Efter hatstormen mot Peg Parnevik och hennes pojkvän Filip Lamprecht så väljer nu Peg att lämna sociala medier. Det blev helt enkelt för mycket för Peg, som nu berättar att hon "helt enkelt inte mår bra".


Kristin Kaspersens och Martin Lamprechts son Filip Lamprecht ser vi i årets säsong av "Let's Dance" där han varje lördag knyter på sig skorna för att ta en svängom med sin danspartner Linn Hegdal.

Sedan premiärprogrammet har det tisslats och tasslats om en romans mellan Filip och Linn – ett rykte som är helt taget ur luften, och som Filips flickvän Peg Parnevik valde att kommentera.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht i "Let's Dance". Bildkälla: Stella Pictures.

Peg satte ner foten och markerade rejält mot de som spridit lögner om henne, Filip och Linn.

"Det räcker nu! Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip, Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller DM om det här kommer jag bli otrevlig", skrev hon på Instagram-story och fortsatte:

"Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det är mot någons livspartner och kärlek?. Seriöst dra åt helvete!".

"De sårar och hotar henne"

Även Filip vädjade till människor att sluta skicka hat till Peg.

"Nu räcker det med elaka kommentarer, DMs och artiklar som är riktade mot min flickvän. Det är helt sjukt vad elaka grejer folk skriver och det är inte ens till mig, utan folk går specifikt till hennes Instagram och bilder bara för att såra och hota henne", skrev han bland annat.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

Lämnar sociala medier

Det hela har nu blivit för mycket för Peg. På Instagram har hon över 250 000 följare, men nu väljer hon att lämna plattformen.

"Jag tar en paus från sociala medier ett tag. Jag har försökt mitt bästa men jag mår helt enkelt inte bra. Jag ville inte försvinna helt utan en förvarning. Förhoppningsvis kommer jag kunna dela allt med er någon gång. Älskar er alla – vi hörs snart", skriver Peg.

I kommentarsfältet får hon massvis av stöd från bland andra systern Penny Parnevik, svågern Douglas Murray och andra influencers som Matilda Djerf och Sara Songbird.

Vi hoppas att Peg snart är tillbaka! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.