Söndag 9 Maj
Stockholm

Nicole Falcianis första ord – efter övergreppen i PH: "Helt oacceptabelt"

Både deltagare, offentliga personer och tv-tittare har visat sitt stöd till Jennifer och Annie, sedan de sexuella övergreppen i Paradise Hotel sändes under tisdagen. Men från programledare Nicole Falcianis håll har det ekat tyst – fram tills nu.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under tisdagens avsnitt av Paradise Hotel kastades Toby Johnson ut från hotellet efter grova regelbrott. 

Mitt framför kamerorna utsätter Toby deltagarna Jennifer Paatere och Annie Dahlberg för övergrepp som är så pass grova att de kan klassas som våldtäkt. Han ska bland annat ha stuckit in fingrarna i Annies underliv efter att hon sagt att hon inte vill ha sex med honom. Toby är vid ett annat tillfälle ensam med deltagaren Jennifer, vars behå han drar ner så att hennes bröst blottas. 

Under tisdagen meddelar produktionsbolaget Nent att de polisanmält händelserna. Den pågående säsongen av Paradise Hotel har även tagits bort från streamningtjänsternna Viaplay och Viafree.

Foto: Anders Wiklund/TT

Nu bryter hon tystnaden

Både deltagare, offentliga personer och tv-tittare har visat sitt stöd till Jennifer och Annie under dagen. Men från programledare Nicole Falcianis håll har det ekat tyst – fram tills nu, 

Under tisdagskvällen bryter hon tystnaden kring övergreppen på sin Instagram.

"Det som hände i huset är helt oacceptabelt och jag står till 100 procent bakom Jennifer och Annie", skriver Nicole i inlägget.

"Inget jag ansvarar för"

Under dagen har hon blivit kontaktad av flera upprörda Paradise Hotel-tittare som anser att produktionen borde ingripit tidigare. Det håller Nicole med om:

"Det är dock inget jag ansvarar för, men det är något jag definitivt kommer ta upp. Tjejernas säkerhet i huset är och kommer alltid vara det viktigaste för mig som feminist", skriver Nicole på Instagram.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela