Onsdag 28 Sep
Stockholm

Efter tafsandet i Big Brother – nu får Dennis en varning av TV4

Under tisdagen spreds ett klipp på sociala medier där Big Brother-deltagaren Dennis Asteson tafsade på den kvinnliga deltagaren Emelie Svensson. Nu utdelar TV4 en "kraftfull varning" till Dennis – och erkänner att de borde ingripit tidigare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I ett klipp från måndagens Big Brother syntes Dennis Asteson sitta med den kvinnliga deltagaren Emelie Svensson i sitt knä. Utan förvarning drog Dennis plötsligt upp Emelies klänning så att hennes rumpa visas för tv-tittarna och övriga deltagare i rummet. 

Emelie försökte dra ner klänningen igen så snabbt hon kunde, utan någon hjälp från Dennis, vilket Nyheter24 skrivit om tidigare.

Foto: Big Brother/TV4

"Riktigt grisigt beteende"

En av de som reagerade på Dennis beteende var Vanessa Elie bakom kontot "Exonphspoiler". På sin Instagram kommenterar hon klippet.

"Hatar killar. Kan inte ens kalla dom för män längre", skrev Vanessa på Instagramstories.

Och det dröjde inte länge innan Big Brother Sveriges kommentarsfält på Instagram också fyllts med upprörda tittare. 

"Man har sig inte friheten att bestämma när någon annan ska visa upp sig, oavsett om man gjort det innan eller ej. Riktigt grisigt beteende", löd en kommentar under gårdagen.

"Delat ut en kraftfull varning"

Under onsdagen uppger Mia Lindqvist, programchef på TV4, att de utfärdat en varning till Dennis, med anledning av händelsen.

– Vi har gått igenom materialet och pratat med alla inblandade. Vi har efter det delat ut en kraftfull varning till deltagaren. Även om deltagarna, i alla fall just nu, inte anser att det som skett är allvarligt, så gör vi det. Vi kommer också fortsätta följa upp detta med deltagarna, säger Lindqvist till Expressen.

Hon tillägger att hon har förståelse för tittarnas reaktioner. 

– Med facit i hand borde vi ha avbrutit natten i rummet tidigare, säger Lindqvist till Expressen.

Se hela klippet i videospelaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.