Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso renoverade sin lägenhet för flera miljoner kronor. - Foto: Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso avslöjar – så mycket kostade renoveringen

Bianca Ingrosso blev ekonomiskt oberoende redan som 25-åring. Så det kanske inte är så konstigt att hon brände flera miljoner kronor på att renovera sin lägenhet på Östermalm i Stockholm.


Det var år 2019 som Bianca Ingrosso, 26, slog till och köpte sig en riktig drömlägenhet i ett av de allra finaste kvarteren på Östermalm i Stockholm.

Sekelskifteslägenheten utgörs av tre rum fördelade på 97 kvadratmeter. Lägenheten var i toppskick när Bianca Ingrosso slog till, men trots det valde hon att göra om det mesta. Det renoverades i flera månader innan Bianca flyttade in. Dyrt blev det.

– Jag var tvungen att stå för, att betala för hela byggnadens elgrund. För att mitt kök drar så mycket el. Mitt kök drar så mycket el i varje skåp, vinkyl, espressomaskin, kyl, frys, ugn, diskmaskin, spis, berättade Bianca Ingrosso i en vlogg då.

Bianca Ingrossos kök var ingen billig historia. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Det väckte givetvis reaktioner hos Biancas mer miljömedvetna följare. "Hoppas att sånt här beteende kommer att vara oacceptabelt inom några år. Riktigt osmakligt", "Vila i frid, miljön" och "Asså tänker du överhuvudtaget på miljön?" var några kommentarer hon fick då.

Bianca Ingrosso i sin lägenhet på Östermalm i Stockholm. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Avslöjar skyhöga priset – så mycket kostade renoveringen

I det senaste avsnittet av den omåttligt populära podden "Ursäkta" så är Bianca Ingrosso vikarie för Johanna Nordström. Medieprofilen Edvin Törnblom som utgör andra halvan av podden är däremot på plats.

Bianca öppnade onekligen upp sig för lyssnarna, och avslöjade bland annat att hon är tillsammans med Phillipe Cohen igen.

En annan sak som Bianca delar med sig av i podden är priset på lägenheten – och vad renoveringen egentligen kostade.  

– Lägenheten kostade 10,9 miljoner kronor. Och renoveringen gick på tre miljoner, berättar Bianca Ingrosso.

Edvin undrar då varför Bianca rev ut köket i lägenheten, som då var nytt.

– Golvet var mjukt. Jag ville ha ett annat kök, svarar Bianca.

Edvin påpekar att Bianca faktiskt köpte lägenheten för köket.

– Jag köpte lägenheten för ytorna som fanns i köket, menar hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!