Måndag 15 Aug
Stockholm

Louie Martis kärleksgåva till Magdalena Graaf: "Kvinnan i mitt liv"

Magdalena Graaf och Louie Marti
Magdalena Graaf och Louie Marti är riktigt nykära!. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Magdalena Graafs nya pojkvän Louie Marti överraskade Magdalena med en riktigt romantisk present. "Tack för du finns Amor – jag älskar dig", skriver Louie Marti.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Magdalena Graaf, 45, är nykär. Efter uppbrottet från sambon Filip Larsson så hittade Magdalena kärleken igen. I början av mars avslöjade hon den härliga nyheten på sin blogg.

"Vi har dejtat ett tag, och NU tagit allt ett par sjumilasteg längre. Galet.. Underbart och helt fantastiskt. Träffat mannen i mitt liv känns det som" skrev hon.

Mannen som har fått Magdalena på fall är ingen mindre än skådespelaren Louie Marti, 43. Den som har vässat sina svenska thriller-kunskaper har koll på att han har synts i bland annat "Gåsmamman", "Beck" och "Tunna blå linjen".

Louie Marti. Bildkälla: Stella Pictures

Louie har tidigare varit medlem i motorcykelklubben Hells Angels, och när han nyligen gästade Bathina Philipsons podcast berättade han mer om avhoppet.

Marti lämnade Hells Angels för att han enligt honom själv inte accepterades i filmbranschen på grund av sitt samröre med klubben. Bathina frågade hur han bar sig åt för att lämna klubben efter att ha varit med i 10 år.

– Hur jag tog mig ur och hur jag kom in vill jag inte gå in på. Jag säger som Kungen. Nu vänder vi blad och går vidare, sa han då.

Kärleksgåvan till Magdalena

Att Magdalena och Louie lever livet råder det ingen tvekan om. I Magdalenas blogg och på både hennes och Martis sociala medier så bjuder de på en inblick i sin mysiga vardag. Och romantiken blomstrar!

Magdalena Graaf är nykär! Bildkälla: Stella Pictures

Nyligen överraskade Louie nämligen Magdalena med en riktigt härlig tavla på paret.

"När allt går underbart. Är det alltid någon eller några som vill förstöra. Men oavsett vad så håller vi ihop. Tack för du finns Amor. Här får du liten överraskning kvinnan i mitt liv och lite humor som vanligt. Älskar dig!", skrev han till bilden som visade den fina gåvan.

Magdalena var inte sen med att svara.

"Du är fantastisk. Blir helt tårögd haha så fin!! TACK".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.