Måndag 18 Okt
Stockholm

Så mycket pengar tjänar Snabba Cash-stjärnan Alexander Abdallah

Alexander Abdallah
Så mycket pengar tjänar Snabba Cash-stjärnan Alexander Abdallah. Foto: Foto: Netflix och Netflix/Youtube

Snabba Cash-stjärnan Alexander Abdallah har lyst igenom tv-rutan med sin skådespelartalang. Som en ny storfavorit hos svenska folket ser Alexanders framtid ljus ut. Men hur mycket pengar tjänar han egentligen? Nyheter24 har svaret!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skådespelaren Alexander Abdallah, 28, har gjort storsuccé i serien Snabba Cash där han spelar den omtyckta karaktären Salim. Innan Alexander gjorde sitt Netflix-genombrott arbetade han som teaterskådis och kortfilmsregissör. 

Det är troligen en hel del som förändrats i Alexanders liv. På Instagram har han snabbt växt i följar-antal och Alexander nu har över 48 200 följare på appen. 

Alexanders lön innan Snabba Cash

Förutom en hel del nya följare har genombrottet troligen genererat en del pengar då Alexander spelar en av huvudrollerna i den populära serien. 

Alexander spelar karaktären Salim i serien Snabba Cash på Netflix. Bildkälla: Netflix/Youtube

2019 tog Alexander ut 406 200 kronor i lön. Detta menas, om man delar totalsumman på 12, att han tog ut en månadslön på ungefär 33 850 kronor.

Det ska minsann bli intressant att se vad Alexander drog in 2020, och framöver, då summorna troligen kommer öka markant i och med hans lyckade tv-medverkande. 2019 startade han även en enskild firma som han troligen planerar att fakturera igenom. 


Kommentera
Kopiera länk
Dela