Zendaya, Oscarsgalan
Det fanns i Oscarsgalans goodiebag 2021 - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press och Ladi Kirn / Alamy

Det fanns i Oscarsgalans goodiebag 2021

Oscarsgalans goodiebag är känd för att år efter år vara fylld med lyxiga överraskningar. Förra året var innehållet värt hela 2 miljoner kronor. Men vad fanns i goodiebagen 2021? Det här fick gästerna och därför kommer Sverige nu bli kändistätt!


Efter Oscarsgalan, som gick av stapeln i natt svensk tid, kunde 24 lyckliga vinnare gå hem med en prestigefylld statyett. De som var nominerade men inte kammade hem några priser behövde dock inte gå hem tomhänta. 

Enligt Vogue ska alla nominerade fått en riktigt generös goodiebag som innehöll en hel del lyx. Goodiebagen från förra årets Oscarsgala hade ett innehåll värt svindlande 2 000 000 kronor. Årets goodiebag har ännu inte värderats. 

Innehållet i årets Oscarsgala-goodiebag

3 nätter på Pater Noster Lighthouse i Sverige
Först och främst kan vi nu avslöja att Sverige kommer bli kändistätt! Det är nämligen så att goodiebagen bjuder på en tre dagars semester på Pater Noster Lighthouse, som ligger utanför Göteborg i Sverige!

Paster Noster Lighthouse Foto: Ladi Kirn / Alamy

Kokbok med mat för hemleverans
Alla nominerade får även en kokbok med hemleverans! Genom att scanna en QR-kod i kokboken kommer kändisarna även kunna få maten de är sugna på levererade till dörren. 

Fyra nätter på världens bästa spa
Fyra nätter får de även spendera på ett av världens bästa spa. Det är på Golden Door spa & resort, som kändisarna får åka till, ta med en vän, och avnjuta behandlingar, lyxmiddagar och träningspass. 

Golden Door spa & retreat. Foto: Danita Delimont / Alamy

Personlig träning
10 pass av personlig träning per person erbjuds med kändistränaren Alexis Seletzky.

Ett års hälsorådgivning och träning
Även ett års hälsorådgivning och träning med profilen Andrea Marcellus

Privatlektioner i ekonomi 
15 timmars privatlektion i ekonomi och investering med Isaac Rudansky kommer de även kunna ta till godo om de vill. 

Skönhetsopertion
En arm skulpterings-behandling erbjuds även hos den kända Dr. Thomas Su.

Ansiktsbehandlingar och ett års konsumtion av smink 
Ansiktsbehandlingar i form av LED-behandlingar, micro needling-behandlingar och olika ansiktsmasker bjuds det på. I goodiebagen har företaget Oxygenetix även sett till att alla har ett års förbrukning av smink tillgodo. 

Guld-vodka
Två limiterade vodkaflaskor i förpackningar täckta av 23 karats guld fanns i goodiebagen. Något som de nominerade nu kan samla på! 

De nominerade som inte gick hem med en ärofylld Oscars-statyett fick iallafall en fullproppad goodiebag! Foto: STELLA Pictures/ddp images/PictureLux

Guide till lyckligare liv
Även en bok som ska guidea de Oscars-nominerade till ett lyckligare liv. 

GPS för husdjuren 
En GPS från Tractive för att spåra ens husdjur gick även att finna i goodiebagen. Nu kan alla de nominerade luta sig tillbaka och slappna av när de släpper ut katten eller hunden på tomten!

Utöver det som är nämt ovan fick de även med “småsaker” som skönhetsprodukter, sneakers i olika slag, kakor, strumpor, loungewear, te, ljus, solglasögon, renovering för hemmet och mycket därtill.

Listan över allt som goodiebagen fylldes med kan hittas här

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.