Tiger Woods delar med sig av första bild sedan olyckan.
Tiger Woods delar med sig av första bild sedan olyckan. - Foto: Ringo H.W. Chiu/TT & Stella Pictures.

Första bilden på Tiger Woods sedan allvarliga bilolyckan

Den 23 februari var golfstjärnan Tiger Woods med om en bilolycka utanför Los Angeles. Han skadades allvarligt, men nu delar han med sig av en första bild sedan incidenten.


Den 23 februari kom nyheten om att golflegenden Tiger Woods, 45, blivit allvarligt skadad i en bilolycka i närheten av Los Angeles. Hans bil ska ha voltat efter att ha kört in i mitträcket på vägen och sedan kraschat in i ett träd vid vägkanten.

Woods ska ha kört i 140 km/h på en väg som endast tillät 70 km/h. Golfstjärnan kommer, trots fortkörningen, inte åtalas för brott, något Nyheter24 tidigare rapporterat om

– Fortkörning är en överträdelse... men det finns inga bevis för vårdslös körning. För vårdslös körning behöver du flera överträdelser, inte bara fortkörning. Ingen såg fortkörningen heller, sa sheriff Alex Villanueva på en presskonferens. 

Tiger Woods bil efter kraschen. Bildkälla: Ringo H.W. Chiu/TT.

"Trevligt med en trogen rehabpartner"

Efter olyckan fördes Woods akut till sjukhus och opererades där för en krossad fotled, klämskador och två frakturer i vaden. Woods ska sedan ha stannat i en månad och fått specialistvård på Harbour-UCLA sjukvårdscenter. 

Nu delar 45-åringen med sig av en bild på Instagram, för första gången sedan olyckan. På bilden står han med kryckor på en golfbana. Bredvid sig har han hunden Bugs. 

”Det går bättre för golfbanan än för mig. Men det är trevligt att ha en trogen rehabpartner, människans bästa vän”, skriver Woods under bilden. 

I kommentarsfältet möts golfproffset av lyckohälsningar och kärlek från fansen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.