Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har varit ett par i många år. Nu undrar fansen om relationen är över. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu har Peg Parnevik avföljt Filip Lamprecht på Instagram

Det har varit en väldigt turbulent tid för både Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht. Nu har Peg avföljt Filip på Instagram. Och Pegs mammas Mia Parneviks beteende på sociala medier får samtidigt följarna att reagera.


Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, har varit ett par sedan 2017. Men relationen har varit långt ifrån helt smärtfri. De har gjort slut flera gånger för att sedan hitta tillbaka till varandra. I podcasten "Pillowtalk" har Peg berättat att de under två års tid gjorde slut med varandra tio gånger. 

Hon förklarade att det oftast har varit något som de har kastat ur sig i stundens hetta. Ibland har det däremot varit desto mer allvarligt.

– Om jag ska vara helt ärlig har vi på riktigt gjort slut två gånger. Först var det sommaren 2018. Då gjorde jag slut med honom och var såhär "aldrig i livet", "fuck det här", berättade Peg då.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik under gladare tider. Bildkälla: Stella Pictures.

Gick i parterapi

– Det var inte så bra mellan oss. Då var det mer såhär "det har gått några år nu och om det här problemet inte löser sig så måste vi som mogna, vuxna människor antingen gå vidare och jag får jobba med min karriär och han ska börja plugga. Eller så måste vi lösa det här på något sätt men då måste vi börja om från scratch, fortsatte hon.

Peg berättade även att de har gått i parterapi för att få sin relation att fungera.

Den senaste tiden har varit tuff för Peg. Nyheter24 har tidigare skrivit om hur hon mötts av extremt mycket hat i och med att Filip dansar i "Let's Dance". Både Peg och Filip markerade tydligt att det fick räcka med hatkommentarer.

"Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det för dig själv", skrev Filip för bara två veckor sedan. Peg kommenterade då att hon älskade Filip mer än allt.

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har varit ett par sedan 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Märkliga vändningen på sociala medier – Peg har avföljt Filip

I helgen dansade Filip ännu en gång i "Let's Dance". Pegs mamma Mia Parnevik valde att uppmana sina Instagramföljare att rösta på Keyo som även hon tävlar i programmet. Det här fick följarna att reagera, och många kliade sig i huvudet och funderade över varför Mia inte ville peppa folket ute i stugorna att rösta på Filip.

"Det är väldigt tyst från Parneviks om att rösta på Filip (mot hur det var tidigare).."

"Man tolkar det som att det är slut"

"Konstigt att du inte röstade på Filip?"

"Va??!! Hejar du inte på Filip ?? Konstig familj!"

I samma veva stod det klart att Peg har avföljt Filip på Instagram. Filip följer däremot fortfarande Peg. 

Vad som har hänt mellan paret återstår att se – en fnurra på tråden eller slut för gott? Den som lever får se.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

2 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.