Angelica Blick och André Bånghäll har gjort slut

Det är på Instagram som André Bånghäll skrev ut i ett inlägg att han och Angelica Blick valt att gå skilda vägar. "Gemensamt beslut".


Angelica Blick och kärleken André Bånghäll träffades 2014 och har varit ett par sedan dess. De skulle ha gift sig sommaren 2020 men på grund av rådande pandemi blev bröllopet uppskjutet ett år. 

Det kom därför som en chock när André under onsdagseftermiddagen meddelade sina följare att profilerna valt att gå skilda vägar. Det hela ska ha varit ett gemensamt beslut. 

"Ingen vet vad som händer i framtiden men detta är ett gemensamt beslut som var otroligt tufft men som förhoppningsvis gör oss båda lyckligare och klokare".

I kommentarsfältet blir Angelica och André överösta med kärlek från vänner, familj och följare. 

Angelica delade även hon ett inlägg på sin story där hon skriver att hon och André kämpat för relationen men att de tillslut inte orkade leva på det sättet längre. 

Hon vädjar även till sina följare om att inte ställa frågor utan respektera det gemensamma beslutet.

"Vi har kämpat", skrev Blick i sitt inlägg. Bildkälla: angelicablick/Instagram


Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

1 timme sedan

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

2 timmar sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

3 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

3 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

idag 15:42
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

idag 15:22
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!