Älskar, älskar inte-Isabella fick meddelande på Instagram – sedan dumpade hon André

Isabella fick ett meddelande – sedan förändrades allt.


Isabella Gunnarsson Fröstrup, 27, och dåvarande pojkvännen André har vi kunnat följa i succéserien Älskar, älskar inte. 

För några år sedan träffades de i Brasilien där de umgicks varje dag och gick sedan  in i en relation. 

I programmet flög André för att bo i Sverige ett par veckor och tittarna fick då följa parets vardag från morgon till kväll. 

Mammans varnande ord

En sak som många tittare reagerade på vad när Isabelles mamma påpekade att André påverkat dotterns matintag. Hon fortsatte sedan med att påpeka att han verkade styra in henne på banor som inte riktigt kändes som henne. 

Bland annat tog André med Isabella på en ritual där man får grodgift insmort på kroppen. Detta gör i sin tur att du mår väldigt illa och kräks. Det är en så kallad "utrensning". 

Vid den tidpunkten tyckte Isabella att det hela var en del av hennes spirituella uppvaknande. Men i efterhand har hon insett att det var en av många saker hon gick med på för att vara André till lags. 

Fick meddelande på Instagram

Efter att kamerorna stängts av har André och Isabella fortsatt vara ett par. Men nyligen fick hon ett meddelande från en kvinna på Instagram. Meddelandet innehöll en lista med tecken som visar att du är i en osund relation. 

På sin Instagram berättar Isabella att hon nu valt att göra slut med André. Bildkälla: isabellanogf

– Varenda punkt stämde in på vår relation, berättar Isabella på sin Instagram. 

– Jag såg det inte då men har nu förstått hur osund denna relation var. Han fick alltid allt att vara mitt fel, jag skulle förändra mig och hela min personlighet, jag fick inte prata utan att han avbröt. Jag var inte bra som jag är. Detta fick mig att tveka på vem jag var. Och det känns som ett sånt stort svek mot mig själv, berättar Isabella. 

– Till och med de i produktionen tyckte att han körde över mig. Men det hade inte spelat någon roll vad någon sa till mig då. Jag hade inte lyssnat för att jag var kär. Det har krävts väldigt mycket för att kunna ta det här steget men jag är glad att jag till slut valde att göra slut. 

Nu blir Isabella överöst med kärlek i kommentarsfältet från tittare, varav många upplevt och gått igenom samma sak. 


Isabella har godkänt att Nyheter24 använder sig av hennes videoklipp. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

De leder Grammisgalan

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".