Stockholm

Sydney Chase avslöjar allt om sin flört med Tristan Thompson

Sydney Chase om sin flört med Khloe Kardashians pojkvän Tristan Thompson
Modellen Sydney Chase avslöjar allt om sin påstådda romans med Tristan Thompson. Foto: Instagram, Stella Pictures

Tristan Thompson var otrogen mot Khloé Kardashian när hon var gravid med parets dotter True. Nu anklagas Tristan ännu en gång för att ha bedragit Khloé. Tristans påstådda älskarinna Sydney Chase berättar allt om relationen.


Läs mer

Den 12 april 2018 föddes Khloé Kardashians, 36, och pojkvännen Tristan Thompsons, 30, dotter True. I samma veva som avslöjades det att Tristan hade varit notoriskt otrogen mot Khloé med en hel radda kvinnor.

Fem olika kvinnor trädde fram och berättade om sina heta stunder med Tristan. En av otrohetsaffärerna skedde bara några dagar innan True föddes. En annan kvinna träffade Tristan kort efter alla hjärtans dag.

Det fanns både sms-konversationer, bilder och videofilmer som bevisade Tristans otrohet, och en sexfilm på Tristan och en kvinna spreds även i sociala medier.

Khloé Kardashian förlät Tristan Thompson för hans otrohet. Bildkälla: Stella Pictures.

Modellen Sydney Chase berättar om träffarna med Tristan

Khloé och Tristan gjorde slut i februari 2019, men under hösten 2020 blev de ett par igen, något som då E! Online rapporterade om.

Khloé Kardashian tog tillbaka Tristan förra hösten. Kort efter det ska han ha inlett en relation med Sydney Chase. Bildkälla: Instagram/khloekardashian

Tidigare i veckan skrev Nyheter24 om hur Tristan nu ännu en gång anklagas för att ha varit otrogen mot Khloé. Det är modellen Sydney Chase, 23, som har trätt fram och berättat om sina heta träffar med Tristan.

Sydney Chase är modell och är aktiv på både Instagram, TikTok och OnlyFans. Bildkälla: Instagram/sydneychasexo

Nu avslöjar Daily Mail fler detaljer om Sydney och Tristans påstådda affär.

  • – Vi har haft en affär. Men när jag fick veta att han var ihop med någon så avbröt jag allt. Vi träffades första gången 11 november 2020 och det var då allt startade, har Sydney berättat i en video på TikTok.
  • Under en livesändning på Instagram så läste Sydney upp sms som hon ska fått från Tristan. I ett av meddelanden ska Tristan ha skrivit att "Khloé inte är hans typ". Han föredrar hellre tjejer som Sydney, som han även ska ha jämfört med sin ex-flickvän Jordan Craig.
  • Sydney har avslöjat intima detaljer om Tristan i en podcast. Hon gick sedan ut och bad om ursäkt för vad hon avslöjade om honom.
  • Enligt Sydney så kontaktade Tristan henne så sent som den 13 april i år. Det var dagen efter att Tristan och Khloé hade arrangerat en födelsedagsfest åt deras dotter True.
  • Hon hävdar att Tristan utgav sig för att vara singel när de inledde sin relation.  
  • – Jag visste inte att han var i ett förhållande. Han sa att han var singel och inte i en relation längre, berättar hon.

Varken Khloé eller Tristan har ännu kommenterat uppgifterna. 

Sydney Chase. Bildkälla: Instagram/sydneychasexo
Sydney Chase lämnar restaurangen Saddle Ranch i Los Angeles den 27 april 2021, dagen efter att nyheten om hennes påstådda affär med Tristan kom ut. Bildkälla: Stella Pictures.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.