- Foto: discovery+

Här är varningslistan som fick Isabella att göra slut med André

En okänd kvinna på Instagram kontaktade "Älskar, älskar inte"-profilen Isabella Gunnarsson Fröstrup. Hon visade upp en varningslista som sedan skulle få Isabella att lämna sin relation.


Isabella Gunnarsson Fröstrup, 28, och dåvarande pojkvännen André har vi kunnat följa i första säsongen av succéserien Älskar, älskar inte. 

Efter att kamerorna stängts av fortsatte  André och Isabella att vara ett par. Men sedan fick hon ett meddelande från en kvinna på Instagram. Meddelandet innehöll en lista med tecken som visar att du är i en osund relation. 

I en video på Instagram berättade då  Isabella att hon kunde applicera många av punkterna på sin egen relation. Och att det gav henne en ordentlig tankeställare. 

På sin Instagram berättar Isabella att hon nu valt att göra slut med André. Bildkälla: isabellanogf

– Varenda punkt stämde in på vår relation. Han fick alltid allt att vara mitt fel, jag skulle förändra mig och hela min personlighet, jag fick inte prata utan att han avbröt. Jag var inte bra som jag är. Detta fick mig att tveka på vem jag var. Och det känns som ett sånt stort svek mot mig själv, berättade hon. 

– Till och med de i produktionen tyckte att han körde över mig. Men det hade inte spelat någon roll vad någon sa till mig då. Jag hade inte lyssnat för att jag var kär. Det har krävts väldigt mycket för att kunna ta det här steget men jag är glad att jag till slut valde att göra slut. 

Kommentarsfältet svämmade över av stöttande kommentarer från kvinnor som delar Isabellas upplevelser. De hyllar hennes mod och att hon lämnat den destruktiva relationen i tid. 

Älskar, älskar inte-Isabelle delar med sig av listan

Isabella valde även valt att dela med sig av varningslistan hon fick skickad till sig av en tittare. När Nyheter24 kom i kontakt med henne berättade hon att hon gör detta för att fler människor ska kunna ta hjälp av den. 

Listan  kommer från hemsidan varningstecken.n.nu, som handlar om verbal och psykisk misshandel i nära relationer.

Några av punkterna löd:

Några av punkterna från listan. Bildkälla: http://www.varningstecken.n.nu/
"Låt ingen tala om för dig vem du är", står det bland annat i listan. Bildkälla:http://www.varningstecken.n.nu...

I en senare video var det en tårögd Isabella som bryter ihop i tårar då hon tackar för stödet hon fått av tittare och människor som skrivit till henne. 

"Jag gråter inte för att jag är sårad utan för allt stöd jag fått av er där ute", säger Isabella i sin video.Bildkälla: isabellanogf

Här hittar du listan i sin helhet.

Isabella har godkänt att Nyheter24 använder sig av hennes videoklipp. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!