- Foto: 2020 / Linus Nilsson

Mystisk klocka dyker upp i Robinson – nu svarar produktionen

Det var för någon månad sedan som tittarna hade uppmärksammat en nagelfil i årets Robinson. Tydligen hade någon av deltagarna lyckats smuggla in nagelfilen utan produktionens vetskap. Men nu har de upptäckt ännu en grej.


Årets Robinson rullar minst sagt på och för några veckor sedan blev det sammanslagning. Fortfarande kan man känna att uppdelningarna är starka och enligt deltagarna själva så är det fortfarande "lag nord och lag syd" – fast i ett och samma läger. 

I söndagens avsnitt blev det Ludvig Andersson som fick lämna och kommer nu att skickas till gränslandet när han har chans att tävla sig hela vägen tillbaka. 

Ger svar om mystisk klocka

Som alltid så får deltagarna varje år ta med varsin personlig sak. Det är då allt ifrån rakhyvlar, till pincetter, Yatsy-spel, tandborstar och fiskesaker. Men i år har det även smugglats in saker som produktionen inte har godkänt. Trots att de kollar igenom allas packning. 

I något av lag syd eller lag nord har det synts till en nagelfil. Har du sett den? Bildkälla: TV4

Enligt  Ina Kokalar, press och PR-ansvarig för Robinson så var det ingen i produktionen som märkte av en nagelfil som flera gånger synts i bild.

– På något vis måste ju en av deltagarna fått med sig nagelfilen. Den har synts till i bild några gånger vet jag, berättar hon för Nyheter24.

Men det är inte det enda som råkat slinka in. Tittare har nämligen kommenterat att de sett Tova-Sophia Aronsson bära en så kallad smartklocka på sin handled. 

Tova-Sofia hade en smartklocka på handleden i ett av avsnitten. Bildkälla: Cmore

I ett mail svarar produktionen till Nyheter24 att det själva inte lagt märke till klockan men att den troligtvis kom in på samma sätt som nagelfilen. 

– Klockan förblir fortfarande ett mysterium, men jag misstänker att den likt nagelfilen har råkat slinka med tyvärr, säger Kristoffer Muregård, pressansvarig.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!