Torsdag 11 Aug
Stockholm

Isabella Löwengrip visar äckliga brevet från manliga direktören

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip berättar nu om de fruktansvärt äckliga brev hon kan få hem i brevlådan. Foto: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild. Bilden är ett montage.

Att vara offentlig person har sina nackdelar. Det har Isabella Löwengrip blivit varse. Nu visar hon ett fruktansvärt vidrigt brev hon har fått från en man i Jönköping. Vi vill varna känsliga läsare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att vara en offentlig person kommer med många härliga fördelar. Mer pengar, snygga kläder, roliga fester och gratisprylar är en vanlig dag i svenska kändisars liv. Men det är inte bara solsken. Ibland har det också sina baksidor. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur 9 kända svenskar har utsatts för stalkers.

Förutom stalkers är en annan obehaglig del i kändisskapet alla snuskgubbar som dras till kända kvinnor som flugor.

Dokusåpaprofilen Amelia Silowá har under en längre tid blivit utsatt för en fönstertittare som står och stirrar in i hennes lägenhet.

 – Jag är så äcklad och skakig i hela kroppen, berättade hon då.

"Jäkla gubbäckel"

Även Magdalena Graaf har drabbats av en snuskgubbe.

"Jag är inte nervös längre, jag känner mig mer förbannad! Jäkla gubbäckel, fruktansvärt egentligen att såna här jäklar ska kosta staten en massa pengar". Så skrev Magdalena Graaf i sin blogg inför rättegången mot den man som stalkat henne.

I fyra års tid så terroriserade den 50-åriga mannen Graaf genom att skicka vidriga meddelanden och nakenbilder till henne. Han visste även vart Magdalena hade befunnit sig trots att hon inte skrivit om det i sociala medier. Mannen dömdes för sexuellt ofredande.

Magdalena Graafs stalker kunde slutligen dömas. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Isabella Löwengrip berättar om äckliga breven

Entreprenören Isabella Löwengrip, 30, är ännu en kvinna som nu träder fram och berättar om den mardröm hon tvingats utstå. Genom åren har hon nämligen fått flera riktiga obehagliga brev.

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

I sin blogg visar hon nu upp ett av de brev som damp ner i brevlådan i veckan. Vi vill varna känsliga läsare.

Brevet lyder:

”Hi!

Peter i Jönköping här igen. Rik direktör köper gärna din kvinnliga URIN och köper gärna kvinnliga bajskorvar. Betalar bra!!! Även mensblodiga bindor och tamponger. Bra betalt. Din Peter i Jönköping, VD”.

I sin blogg berättar Isabella att det alltså inte är första gången hon får liknande brev.

"Är det inte äckligt? Jag kan inte räkna hur många liknande brev som jag har fått hemskickat. Ibland så handlar det om använda trosor, ibland har männen skickat med sin sperma i ett kuvert. Ett tag hade jag fobi för att öppna kuvert men det börjar bli bättre nu", skriver hon i bloggen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.