Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip berättar nu om de fruktansvärt äckliga brev hon kan få hem i brevlådan. - Foto: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild. Bilden är ett montage.

Isabella Löwengrip visar äckliga brevet från manliga direktören

Att vara offentlig person har sina nackdelar. Det har Isabella Löwengrip blivit varse. Nu visar hon ett fruktansvärt vidrigt brev hon har fått från en man i Jönköping. Vi vill varna känsliga läsare.


Att vara en offentlig person kommer med många härliga fördelar. Mer pengar, snygga kläder, roliga fester och gratisprylar är en vanlig dag i svenska kändisars liv. Men det är inte bara solsken. Ibland har det också sina baksidor. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur 9 kända svenskar har utsatts för stalkers.

Förutom stalkers är en annan obehaglig del i kändisskapet alla snuskgubbar som dras till kända kvinnor som flugor.

Dokusåpaprofilen Amelia Silowá har under en längre tid blivit utsatt för en fönstertittare som står och stirrar in i hennes lägenhet.

 – Jag är så äcklad och skakig i hela kroppen, berättade hon då.

"Jäkla gubbäckel"

Även Magdalena Graaf har drabbats av en snuskgubbe.

"Jag är inte nervös längre, jag känner mig mer förbannad! Jäkla gubbäckel, fruktansvärt egentligen att såna här jäklar ska kosta staten en massa pengar". Så skrev Magdalena Graaf i sin blogg inför rättegången mot den man som stalkat henne.

I fyra års tid så terroriserade den 50-åriga mannen Graaf genom att skicka vidriga meddelanden och nakenbilder till henne. Han visste även vart Magdalena hade befunnit sig trots att hon inte skrivit om det i sociala medier. Mannen dömdes för sexuellt ofredande.

Magdalena Graafs stalker kunde slutligen dömas. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Isabella Löwengrip berättar om äckliga breven

Entreprenören Isabella Löwengrip, 30, är ännu en kvinna som nu träder fram och berättar om den mardröm hon tvingats utstå. Genom åren har hon nämligen fått flera riktiga obehagliga brev.

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

I sin blogg visar hon nu upp ett av de brev som damp ner i brevlådan i veckan. Vi vill varna känsliga läsare.

Brevet lyder:

”Hi!

Peter i Jönköping här igen. Rik direktör köper gärna din kvinnliga URIN och köper gärna kvinnliga bajskorvar. Betalar bra!!! Även mensblodiga bindor och tamponger. Bra betalt. Din Peter i Jönköping, VD”.

I sin blogg berättar Isabella att det alltså inte är första gången hon får liknande brev.

"Är det inte äckligt? Jag kan inte räkna hur många liknande brev som jag har fått hemskickat. Ibland så handlar det om använda trosor, ibland har männen skickat med sin sperma i ett kuvert. Ett tag hade jag fobi för att öppna kuvert men det börjar bli bättre nu", skriver hon i bloggen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.