Nu släpper Paradise Hotel ett sista avsnitt

Det var under torsdagen som Nent valde att avslöja vilka som vann Paradise Hotel 2021 – och det var inga mindre än Ikenna Abika och Moa Lindgren.


Det var för drygt en månad sedan som Nordic Entertainment Group skrev ut i ett pressmeddelande att den pågående Paradise Hotel-säsongen pausades och tillfälligt togs bort från stremingtjänsterna Viafree och Viaplay. Detta efter att deltagaren Toby Johnson, 21, utsatt deltagarna Annie Dahlberg, 24, och Jennifer Paatere, 23, för sexuellt övergrepp och sexuellt ofredande.

Många tittare har pepprat produktionen med frågor om när säsongen kommer att dra igång igen. Det kom därför som en chock när det meddelas att säsongen inte bara stoppas tillfälligt – utan helt och hållet. 

Snabbt var spoilerkontot Exonphspoiler framme med vilka som vann och så även Bloggbevakning. 

En månad senare valde produktionen att gå ut med vinnarna av årets Paradise Hotel som blev inga mindre än  Ikenna Abika och Moa Lindgren. Ingen i duon valde heller att kasta kulan vilket betyder att de fick dela på 250 000 kronor. 

Moa och Ike vann hela balunsen och ingen valde att kasta kulan. Bildkälla: Viafree

Ett helt vanligt år hade det hela firats med glädje och champagne. Men så blev det inte i år. 

"Jag kommer aldrig att göra det här igen", berättade Moa i sin live.

– Ännu en man som förstört för oss andra. Fyfan vad ledsen jag är. Jag kan inte förstå att det här skulle hända. Jag kommer aldrig att göra det här igen. Det här var min resa i Paradise Hotel. En resa som innehöll så mycket mer än Toby. Vi andra deltagare har gått igenom så mycket tillsammans. Minnen vi hade velat se och uppleva igen genom tv-rutan, sa Moa under sina live för drygt en månad sedan. 

Moa sa även att hon nu hoppas på att hela tv-branschen kan lära av det som hände årets deltagare. 

– Jag hoppas att det här kan bli ett startskott för industrin. Att de kan lära av det här så att det inte behöver hände igen, sa hon då.

Även Ike uppdaterade sin Instagram med en text som inte var särskilt munter. 

Ike uppdaterade sin Instagram under tisdagen.

Kommer att berätta om kulceremonin 

Istället kommer deltagarna att få berätta om vinsten i ett sista specialavsnitt av Studio Paradise. 

Dock är tittarna fortfarande halvnöjda och skriver att det är någonting de redan vetat om under en månads tid. 

Halvnöjda tittare. Bildkälla: paradisehotelse/Instagram



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!