Torsdag 11 Aug
Stockholm

Moa Lindgren i tårar efter PH-stoppet: "Ännu en man som förstört för oss"

Det var i en live på sin Instaram som Moa Lindgren brast ut i tårar efter att fått reda på att produktionen nu väljer att stoppa Paradise Hotel 2021 för gott.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för ett par veckor sedan som Nordic Entertainment Group skrev ut i ett pressmeddelande att den pågående Paradise Hotel-säsongen pausades och tillfälligt togs bort från stremingtjänsterna Viafree och Viaplay. Detta efter att deltagaren Toby Johnson, 21, utsatt deltagarna Annie Dahlberg, 24, och Jennifer Paatere, 23, för sexuellt övergrepp och sexuellt ofredande.

Många tittare har pepprat produktionen med frågor om när säsongen kommer att dra igång igen. Det kom därför som en chock när det under tisdagen meddelas att säsongen inte bara stoppas tillfälligt – utan helt och hållet. 

Produktionen skriver även att de kommer att avslöja vinnarna inom en snar framtid. När det exakt blir av – det är ännu oklart. 

"Paradise var så mycket mer än Toby"

Många av deltagarna har reagerat väldigt starkt, och några som uttalat sig är Denice MelinnNiklas Arleryd och Moa Lindgren

Moa valde att sända live på sin Instagram, en live som sågs av tusentals människor. Hon började med att uttrycka sin besvikelse, någonting som slutade med att hon satt och storgrät. 

"Jag kommer aldrig att göra det här igen", berättade Moa i sin live.

– Ännu en man som förstört för oss andra. Fyfan vad ledsen jag är. Jag kan inte förstå att det här skulle hända, sa Moa i videon. 

– Jag kommer aldrig att göra det här igen. Det här var min resa i Paradise Hotel. En resa som innehöll så mycket mer än Toby. Vi andra deltagare har gått igenom så mycket tillsammans. Minnen vi hade velat se och uppleva igen genom tv-rutan, fortsätter hon. 

Moa sa även att hon nu hoppas på att hela tv-branschen kan lära av det som hände årets deltagare. 

– Jag hoppas att det här kan bli ett startskott för industrin. Att de kan lära av det här så att det inte behöver hända igen, tillägger hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.