Torsdag 22 Februari 2024

Moa Lindgren i tårar efter PH-stoppet: "Ännu en man som förstört för oss"

Det var i en live på sin Instaram som Moa Lindgren brast ut i tårar efter att fått reda på att produktionen nu väljer att stoppa Paradise Hotel 2021 för gott.


Det var för ett par veckor sedan som Nordic Entertainment Group skrev ut i ett pressmeddelande att den pågående Paradise Hotel-säsongen pausades och tillfälligt togs bort från stremingtjänsterna Viafree och Viaplay. Detta efter att deltagaren Toby Johnson, 21, utsatt deltagarna Annie Dahlberg, 24, och Jennifer Paatere, 23, för sexuellt övergrepp och sexuellt ofredande.

Många tittare har pepprat produktionen med frågor om när säsongen kommer att dra igång igen. Det kom därför som en chock när det under tisdagen meddelas att säsongen inte bara stoppas tillfälligt – utan helt och hållet. 

Produktionen skriver även att de kommer att avslöja vinnarna inom en snar framtid. När det exakt blir av – det är ännu oklart. 

"Paradise var så mycket mer än Toby"

Många av deltagarna har reagerat väldigt starkt, och några som uttalat sig är Denice MelinnNiklas Arleryd och Moa Lindgren

Moa valde att sända live på sin Instagram, en live som sågs av tusentals människor. Hon började med att uttrycka sin besvikelse, någonting som slutade med att hon satt och storgrät. 

"Jag kommer aldrig att göra det här igen", berättade Moa i sin live.

– Ännu en man som förstört för oss andra. Fyfan vad ledsen jag är. Jag kan inte förstå att det här skulle hända, sa Moa i videon. 

– Jag kommer aldrig att göra det här igen. Det här var min resa i Paradise Hotel. En resa som innehöll så mycket mer än Toby. Vi andra deltagare har gått igenom så mycket tillsammans. Minnen vi hade velat se och uppleva igen genom tv-rutan, fortsätter hon. 

Moa sa även att hon nu hoppas på att hela tv-branschen kan lära av det som hände årets deltagare. 

– Jag hoppas att det här kan bli ett startskott för industrin. Att de kan lära av det här så att det inte behöver hända igen, tillägger hon. 

Senaste nytt

De kan få Nordiska rådets litteraturpris

Sveriges mästerkock-Lucas sågning: "J*vla trams"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång på TV4. En som blivit en riktig tittarfavorit i årets säsong är Lucas Eriksson från Oskarshamn – som inte är rädd för att säga vad han tycker.

Morran och Tobias tillbaka

1 timme sedan
Nu är humorduon Morran och Tobias tillbaka – med säsongen "Pengarna eller livet" som får premiär på TV4 Play 22 mars. När vi möter dem igen har Tobias suttit i fängelse för förskingring och är på väg hem för att återförenas med sin mamma Morran som har tilldelats ett nytt hus av kommunen.

Leif GW stoppas i Nyhetsmorgon – efter orden om Gunilla Persson

1 timme sedan
Leif GW Persson var på plats på Nyhetsmorgon för att kommentera Gunilla Persson och hennes problem med Kronofogden. Men vad Leif GW Persson hade att säga var kanske inte så populärt – Soraya Lavasani och Anders Pihlblad försökte stoppa kriminologens hårda ord om Gunilla.

Så fick Peter Apelgren Anna Mannheimer på fall: "Fick jobba som ett svin"

1 timme sedan
Anna Mannheimer är komiker, programledare och journalist. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Mannheimer.

Albin Tingwall blev dumpad av Idol-vinnaren – öppnar upp om kärlekslivet

1 timme sedan
Albin Tingwall är en av artisterna i Melodifestivalen 2024, men många känner nog igen honom från en annan sångtävling. 2022 kom Albin tvåa i Idol, och träffade även sin ex-flickvän under tävlingen. Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut i dag, efter det tuffa uppbrottet?