Onsdag 23 Jun
Stockholm

17 år efter brutna förlovningen – nu dejtar stjärnorna igen

Det ryktas om att Ben Affleck och Jennifer Lopez dejtar igen.
Det ryktas om att Ben Affleck och Jennifer Lopez dejtar igen. Foto: KIM D. JOHNSON/TT & RENE MACURA/TT.

I början av 2000-talet var Jennifer Lopez och Ben Affleck, eller "Bennifer" som de kallades av fansen, ett av Hollywoods hetaste par. 2004 bröt de förlovningen – men idag spenderar de en hel del tid tillsammans igen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Artisten Jennifer Lopez, 51, och skådespelaren Ben Affleck, 48, var ett av Hollywoods hetaste par i början på 2000-talet. "Bennifer", som paret kallades, förlovade sig 2002, för att sedan skjuta upp bröllopet och till slut gå skilda vägar. 

Men nu, 17 år senare, syns skådis-hunken och pop-prinsessan tillsammans igen, på vad som ser ut som en "romantisk getaway". 

– De var ensamma, det var bara de två, säger en källa till E! News. 

"Deras kemi är overklig"

På bilder som publicerats i Daily Mail ser vi stjärnorna köra runt i en bil tillsammans i Montana. De ska enligt källor ha spenderat en vecka tillsammans på ett exklusivt hotel i en skidort. 

Detta bara en månad efter att Jennifer separerade från pojkvännen Alex Rodriguez, efter fyra år tillsammans.

Enligt en källa ska Ben och Jennifer ha haft kontakt då och då under åren efter att de gjorde slut. Men den senaste månaden ska de ha ätit middag tillsammans flera gånger. 

– Det är så naturligt mellan dem och deras kemi är overklig. De fortsatte där de senast avslutade och njuter just nu av varandras sällskap", säger källan till E! News.

"Första stora hjärtekrossen"

2014 sa Jennifer i en intervju med the Today Show att hennes och Bens break-up var hennes första stora hjärtekross, enligt E! News. Men bara ett år senare sa hon till HuffPost Live att hon inte ångrar något med förhållandet, utan att det var en bra erfarenhet. 

Vad passar inte bättre nu, än en hederlig walk down memory lane? 

Ben och Jennifer på Oscarsgalan 2003. Bildkälla: KEVORK DJANSEZIAN/TT.
Paret på en filmpremiär i Los Angeles 2003. Bildkälla: CHRIS PIZZELLO/TT.
"Bennifer" på en fotbollsmatch 2003. Bildkälla: WINSLOW TOWNSON/TT.
Kommentera
Kopiera länk
Dela