Torsdag 24 Jun
Stockholm

Bianca Ingrosso stänger av sina kommentarsfält

Bianca Ingrosso har valt att stänga av sina kommentarsfält på Instagram. Detta berättade hon nyligen i ett inlägg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso, 26, är en av landets just nu hetaste potatisar och kändaste kvinnor.

Hon är konstant högaktuell med tittarsuccén Wahlgrens värld som spelas in året runt, och programleder samt är ambassadör för en rad olika företag. 

Hennes eget företag CAIA Cosmetics har blivit en monstersuccé och även bidragit till att Bianca idag är ekonomiskt oberoende. De har i skrivande stund hundratals produkter som håller på att arbetas fram i företagets fabriker. 

"Ett val"

Men utöver livet som entreprenör och affärskvinna så är ju Bianca även influencer. En stor del i hennes jobb är att filma content till sina kanaler där hon följs av miljontals människor.

På hennes populära Youtubekanal lägger hon då och då upp vloggar där följarna får en inblick i Biancas vardag. Men det är inte alla gånger det har varit till det positiva. 

– Jag har flera gånger funderat på om jag ska sluta med Youtube på grund av allt hat jag får här. Vem umgås jag med, vad gör jag, vad har jag på mig, vad köper jag, hur ser jag ut, det är någonting hela tiden som ni vill påpeka, sa hon i en tidigare video. 

Bianca pratar med sina följare. Bildkälla: Youtube

– Ibland känner jag helt enkelt inte att jag orkar ta kritik hela tiden. Trots att jag är en offentlig person, fortsatte hon. 

Och nu har Bianca satt en annan sak i verket som är lite på samma område. Hon har nämligen valt att ta bort sina kommentarsfält på Instagram. 

"Jag kommer stänga av alla kommenterar överallt ett tag framöver men jag ser er kärlek ändå och är så tacksam för allt ni ger mig dagligen", skriver hon. 

Hon har inte vidare förklarat vad det är som fått henne att göra valet. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela