Elliot Page
Elliot Page hyllas för nya bilden. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Elliot Page hyllas för avklädda bilden: "Trans är vackert"

Skådespelaren Elliot Page hyllas nu för toplessbilden på Instagram. De kända kollegorna Nina Dobrev, Ruby Rose och Julianne Moore är några av de som peppar Elliot i kommentarsfältet.


Det var i december i fjol som skådespelaren som tidigare var känd som Ellen Page kom ut som transperson. Han heter nu Elliot Page, något som han meddelade på Instagram i ett väldigt starkt och hyllat inlägg.

"Hej vänner. Jag vill dela med mig och berätta att jag är trans. Mina pronomen är han/de och mitt namn är Elliot. Jag känner mig så lyckligt lottad som får skriva det här. Att få vara här. Att få ha kommit till den här platsen i livet. Jag är oerhört tacksam till alla de som stöttat mig under min resa", skrev Elliot bland annat.

Skilsmässa från tidigare hustrun Emma Portner

Elliots gifte sig med sin hustru Emma Portner, 26, år 2018. Portner visade sitt stöd för Elliots beslut, och skrev då på Instagram:

"Jag är så stolt över Elliot Page. Trans, queer och icke-binära människor är en gåva till den här världen. Jag ber er också för tålamod och att få vara privat, men att ni hänger med mig i det brinnande stödet för transliv varje dag. Elliots existens är en gåva. Gläns vidare söta E. Jag älskar dig så mycket", skrev Portner på Instagram.

En månad senare meddelade Emma och Elliot att de skulle skiljas.

"Vi har tänkt mycket och tagit det svåra beslutet att skilja oss efter att vi valde att gå skilda vägar förra sommaren", skrev det tidigare paret i ett gemensamt uttalande, något som BBC då rapporterade om.

Emma Portner och Elliot Page på röda mattan ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

Elliot Page hyllas för bilden efter operationen

Elliot Page, 34, gästade nyligen Oprah Winfreys talkshow och berättade då om sin transition och de kroppsliga förändringar han uppnådde genom operation. 

Att operera bort brösten beskrev Elliot som en "livräddare".

– Jag känner mig bekväm i min kropp för första gången någonsin. Att kunna gå ut ur duschen med handduken runt midjan och kolla sig i spegeln och bara tänka "Där är jag". Och inte ha några ögonblick av panik, sa han i intervjun, skriver BBC.

På Instagram bjuder nu Elliot på en bild där han poserar vid poolen i badbyxor, stora solglasögon och en keps.

"Trans är vackert", skriver Elliot som hashtag till bilden som snart är uppe i tre miljoner likes. 

I kommentarsfältet hyllas Elliot av sina kända vänner. 

"Och mest av allt lycklig", skriver skådespelaren Nina Dobrev. 

"Ha en fantastisk sommar Elliot", kommenterar Julianne Moore. 

"Du ser magisk ut!", fyller Ruby Rose i.

Elliot Page. Bildkälla: Stella Pictures.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!