Lördag 25 Sep
Stockholm

Kylie Jenner anklagas för mobbning: "Viskade och pekade"

Kylie Jenner anklagas för mobbning.
Kylie Jenner anklagas för mobbning. Foto: Evan Agostini/TT & Andy Kropa/TT.

Reality-stjärnan Kylie Jenner anklagas nu av en modell för att ha mobbat henne under en inspelning av en musikvideo. "Så fort jag kom dit granskade hon mig från topp till tå", säger modellen i en video på TikTok.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Familjen Kardashian är en av världens mest berömda familjer och är ständigt aktuella i media. Den yngsta i systerskaran är Kylie Jenner, 23, som har en dotter vid namn Stormi Webster, tillsammans med rapparen Travis Scott, 29. 

Kylie hade tidigare en relation med rapparen Tyga, 31. Nu blir Kylie anklagad för att ha mobbat en modell på inspelningen av exets musikvideo till låten "Ice Cream Man". 

Modellen, vid namn Victoria Vanna, berättar i en video på TikTok om när hon medverkade i Tygas musikvideo och träffade Kylie. 

– Så fort jag kom dit granskade hon mig från topp till tå, viskade, pekade och gjorde narr av hur jag dansade, berättar Victoria i videon som är döpt till "Att vara modell är inte alltid så kul som det ser ut, speciellt runt kändisar". 

"Varför skulle jag göra så?"

Modellen Victoria berättar vidare att hon hörde Kylie och hennes vänner Stassie Karanikolaou and Jordyn Woods prata om henne när hon gick förbi. Hon säger i videon att hon blev röd i ansiktet, att hon sett fram emot att få träffa Kylie, men att hon kände sig mobbad. 

Men nu ryter Kylie ifrån och tillbakavisar anklagelserna. Efter att ett fankonto publicerat TikTok-videon på Instagram skriver Kylie i en kommentar att det modellen påstår inte stämmer.

"Alla som känner mig personligen vet att det här inte stämmer. Varför skulle jag göra så? Jag älskar kvinnor och skulle aldrig medvetet försöka trycka ner någon. Nu går vi vidare. Lol", skriver Kylie på Instagram. 

Bildkälla: Instagram.
Kommentera
Kopiera länk
Dela