Onsdag 4 Aug
Stockholm

Bianca Ingrossos ord till Dennis efter vinsten i Robinson 2021

Det var under söndagen som finalen av Robinson 2021 gick av stapeln. Och vinnare av årets säsong blev Dennis Johansson. Efteråt hyllades han stort på sociala medier – bland annat av Bianca Ingrosso.

Kommentera (31)
Kopiera länk
Dela

Det blev en riktigt spännande final av Robinson 2021 när Annki NilssonJoanna Swica och Dennis Johansson gjorde upp om vinsten i en svår hinderbana. 

Trots lite problem med ett pussel var det Dennis som var snabbast igenom banan och han efter några sista nervdrypande minutrar lyckades han få fyr på den stora Robinson-facklan vilket betydde att han vunnit. 

Dennis Johansson blev vinnare av Robinson 2021. Bildkälla: TV4

– Efter pusslet trodde jag att det var helt kört. Sen så glömde jag ju till och med att tända min fackla. Men nu känns det sjukt bra. Jag kan inte förstå att jag vann, sa han efteråt. 

I en intervju med Nyheter24 berättade Dennis att en del av vinstsumman på 500 000 kronor kommer att gå till bröllopet för han och hans sambo. 

– Jag kommer att bjuda in till stor bröllopsfest! Sen kommer vi nog att placera resten av pengarna tills vi kommer på vad vi ska göra, berättade han då. 

Dennis hyllas efter vinsten i Robinson 2021

Efter vinsten var det många som skrev ut på sociala medier att Dennis var en väldigt värdig vinnare. Några i den skaran var kändisar. Bland andra Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har flertalet gånger hur mycket hon älskar reality-tv. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca och pojkvännen Phillipe Cohen har nämligen varit flitiga tittare under säsongens gång. Och av det man kunnat tyda har de hela tiden haft ett extra gott öga för lag syd. 

Dennis medverkade i Nyhetsmorgon efter vinsten. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Bianca la upp på sin story att hon såg Dennis på Nyhetsmorgon. Till bilden skrev hon "Dennis i mitt jävla hjärta". 

Kommentera (31)
Kopiera länk
Dela