Maja Ivarssons pojkvän Daniel Nilsson
Maja Ivarssons pojkvän Daniel Nilsson är modell och tv-stjärna. Här är allt du vill veta om honom! - Foto: Instagram/iamdanielnilsson. Bilden är ett montage.

Allt du vill veta om Maja Ivarssons pojkvän Daniel Nilsson

Vem är egentligen The Sounds-sångerskan Maja Ivarssons pojkvän – modellen Daniel Nilsson? Här är allt du vill veta om honom!


Maja Ivarsson i "Anders knackar på"

The Sounds sångerska Maja Ivarsson, 41, är aktuell i "Anders knackar på" på TV4. Där får hon sin mysiga 20-tals lägenhet i Malmö omgjord av Anders Öfvergård och hans superproffsiga team.

I lägenheten bor Maja med sonen Dante, 6. Tidigare har Nyheter24 skrivit mer om Dantes pappa Benjamin Hunter Fee, 40. Han är amerikan från Los Angeles, men som nu planerar att flytta till Sverige.

Maja Ivarsson om sin pojkvän Daniel Nilsson: "Världens finaste"

Sedan förhållandet med Dantes pappa Ben tog slut så hittade Maja istället kärleken i den svenske fotomodellen Daniel Nilsson.

– Han är världens finaste man. Han visste nog inte riktigt vem jag var, och jag hade ingen aning om vem han var. Och jag tror att det var en bra förutsättning för att vi skulle hitta varandra, berättade Maja om Daniel när hon gästade TV4.

Malmö-killen Daniel lämnade Sverige som 16-åring och har rest runt i världen och jobbat som modell. 

Maja har varit på över 20 turnéer runt om i USA med The Sounds. Och precis som Maja så är inte Daniel rädd för att hoppa på ett flygplan och upptäcka världen. 

New York, Los Angeles, Paris och London är bara några av de ställen där han bott innan han slutligen landade i Italien.

Blev retad för sin dialekt i Italien

Daniel hör till agenturen Nordic Model Agency, och har gjort kampanjer för märken som Stone Island och Resteröds.

Karriären tog fart i Milano där hans modellande ledde till att han fick vara med i det italienska programmet "Avanti un altro!". Därefter blev det italienska "Let's Dance" för Daniel.

– De gör narr av mig och min konstiga dialekt, men jag pratar och skrattar vilket de tycker är roligt, berättade Daniel i en intervju med Aftonbladet.

Bonuspappa åt Majas son Dante

I intervjun med TV4 och Jenny Strömstedt så berättade Maja att Daniel kom in i hennes liv med "dunder och brak". Dessutom är han en fantastisk bonuspappa åt Majas son.

– Han är en superstjärna i Italien. Men också min nya kärlek. Och bonuspappa. Han har åkt på allt. Han har kommit in i mitt liv med dunder och brak. En superfin man, berättade Maja i intervjun med TV4:s Jenny Strömstedt.

Här är allt vi vet om Majas pojkvän Daniel Nilsson:

  • Daniel Patrik Krister Nilsson föddes den 26 januari 1980 i Malmö.
  • Enligt sin agentur är han är 187 centimeter lång och har storlek 43 i skor.
  • Han är en riktigt bra surfare, och ett annat stort intresse tycks vara motorcyklar.
  • Även snowboard är något som Daniel behärskar.
  • Precis som flickvännen Maja så är Daniel musikalisk – på Instagram syns han ofta plocka upp gitarren och riva av en trudelutt.
  • Daniel har synts i flera stora italienska tv-program, bland annat "Let's Dance".
  • På Instagram har Daniel nästan 140 000 följare. Du hittar honom här.
  • Första gången Maja syntes på Daniels Instagram var i november 2019. 

Daniel Nilsson och Maja Ivarsson spelar en trudelutt ihop. Bildkälla: Instagram/iamdanielnilsson


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!