Onsdag 28 Jul
Stockholm

Allt du vill veta om Maja Ivarsson i The Sounds

Maja Ivarsson i The Sounds och pojkvännen Daniel Nilsson
Maja Ivarsson i The Sounds och pojkvännen Daniel Nilsson. Foto: Stella Pictures, Instagram/iamdanielnilsson

The Sounds sångerska Maja Ivarsson ser vi nu i "Anders knackar på". Här är allt du vill veta om Maja – karriären, lägenheten, sonen Dante, ex-kärleken Ben Fee och nya pojkvännen Daniel Nilsson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

The Sounds-sångerskan Maja Ivarsson i "Anders knackar på"

För 23 år sedan slog The Sounds igenom. Frontfiguren Maja Ivarsson blev snabbt namnet på allas läppar. The Sounds nådde enorma framgångar och levererade hits som "Living in America" och "Hit me!".

Förra året släppte The Sounds albumet "Things we do for love". De planerade även en turné, men på grund av den rådande coronapandemin fick den skjutas på.

The Sounds. Bildkälla: Stella Pictures.

Anders Öfvergård fixar Majas lägenhet i Malmö

Maja Ivarsson har hunnit bli 41 år gammal, och nu är hon aktuell i det senaste avsnittet av "Anders knackar på" där Anders Öfvergård hjälper svenska kändisar att renovera, piffa till och ordna i sina hem.

Maja och hennes son Dante, 6, bor i en mysig 20-tals lägenhet i det lummiga området Rörsjö i Malmö.

Anders utmaning blir att förvandla de 42 kvadratmetrarna så att Dante får ett eget rum. I programmet berättar Maja mer om hur hennes liv ser ut idag – här är allt du vill veta om Maja Ivarsson.

Hur gammal är Maja Ivarsson?

Maja Hanna Maria Ivarsson föddes den 2 oktober 1979 i Åhus. Det betyder att hennes ålder just nu är 41 år.

Var bor Maja Ivarsson?

Maja bor i en härlig 20-tals lägenhet i Rörsjö i Malmö. Majas lägenhet är värderad till 1,8 miljoner kronor.  

Maja Ivarsson bor i ett lummigt härligt kvarter i centrala Malmö. Bildkälla: "Anders knackar på"/TV4

Vem är pappa till Majas son Dante?

I februari 2015 föddes Majas son Dante. Pappan till honom är Majas ex-pojkvän Benjamin Hunter Fee, 40. Maja och Ben lärde känna varandra år 2006, men de blev inte ett par förrän 2014. Dante blev till under en semester på Hawaii, något som Maja berättat för tidningen Mama.

Maja och Ben är inte längre ett par. Ben bor i USA. 

I "Anders knackar på" så berättar Maja mer om relationen till Ben Fee.  

– Han bor i Los Angeles. Men han har planer på att flytta hit så nu har vi delat upp så att Dante är hos sin pappa tre nätter i veckan, berättar Maja.

Anders Öfvergård frågar då om det inte känns märkligt att Ben dyker upp nu, något som Maja håller med om.

– Men det är en bra man. Det är ingen stökig pappa med problem. Tvärtom han är en bra man. Jag skulle aldrig neka Dante ett umgänge med sin pappa, säger Maja och berättar att hon själv förlorade sin pappa när hon var väldigt liten, och hon vill självklart att sonen ska ha en bra fadersgestalt.

Maja Ivarsson och sonen Dante i "Anders knackar på". Bildkälla: "Anders knackar på"/TV4

Vem är Maja Ivarssons pojkvän 2021?

Maja Ivarsson har tidigare berättat om hur hennes ex-flickvän Alexandra, som hon var tillsammans med i sju år, räddade henne från ett liv i missbruk. I sitt sommarprat år 2013 så berättade Maja om hur  Alexandra fick iväg henne på ett behandlingshem.

I sitt sommarprat berättade Maja Ivarsson om hur flickvännen Alexandra räddade hennes liv. Bildkälla: Stella Pictures.

– Hon sa "Du ser ut som en riktig pundare, är du nöjd nu?" Det var en nyttig örfil. Alexandra, du var så modig som ställde krav, den första att sätta mig på plats. Du var bara 19 år och jag hade vuxit upp spelandes på vägarna i flera år och hade nu kommit hem för att förlora mig själv, i mig själv. Jag var fullständigt förlorad i dig, vi var två blonda yrväder som älskade varandra. Men nu fick du lyfta upp mig och lägga in mig, berättade Maja då, något som QX har skrivit om.

Idag är Maja tillsammans med fotomodellen Daniel Nilsson.

Så – vem är Maja Ivarssons pojkvän Daniel Nilsson?

När Maja gästade TV4 förra året så berättade hon mer om sin pojkvän Daniel Nilsson som hon ännu är ihop med. Daniel är från Malmö men jobbar i Italien, och har synts i olika tv-program i Italien – bland annat “Let’s Dance”.

– Han är världens finaste man. Han visste nog inte riktigt vem jag var, och jag hade ingen aning om vem han var. Och jag tror att det var en bra förutsättning för att vi skulle hitta varandra, berättade Maja i en intervju med Jenny Strömstedt i TV4.

Maja Ivarssons pojkvän på Instagram

På Instagram har Daniel Nilsson nästan 140 000 följare, och du hittar Maja Ivarssons pojkvän på Instagram under namnet @iamdanielnilsson.

– Han är en superstjärna i Italien. Men också min nya kärlek. Och bonuspappa. Han har åkt på allt. Han har kommit in i mitt liv med dunder och brak. En superfin man, berättade Maja vidare i intervjun.

Kommentera
Kopiera länk
Dela