Måndag 2 Aug
Stockholm

Äntligen helg – med Dennis Johansson

"Alla tycker jag har värdelös smak när det kommer till snacks"
"Alla tycker jag har värdelös smak när det kommer till snacks". Foto: Jakob Dahlstrom/TV4

Dennis Johansson, 33, sopade mattan med Robinson-motståndet i Haparandas tuffa skogar – men hemma i Skellefteå ser tillvaron rätt annorlunda ut. En helg i Dennis smak innehåller både träning, hämtmat och en del country.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
I “Äntligen helg” blir du guidad genom kända personers härligaste helgrutiner. Vad äter de helst en fredagskväll, vilken serie är deras absolut favorit och hur laddar de upp inför en ny vecka? Det har vi svar på!

Finalen av Robinson 2021 gick av stapeln för mindre än en vecka sedan – och i den nervkittlande finalen stod till slut Dennis Johansson som segrare.

Byggledaren från Skellefteå tog både sina medtävlande och hela svenska folket med storm. Men blir man inte nyfiken på vad han gör på sin fritid – när han inte lever på blåbär och svamp till skogs?

Det tog Nyheter24 reda på.

Foto: Instagram/dennis.johanssons

Det är fredag och du stänger igen datorn efter en lång arbetsvecka. Vilken låt sätter du på?

"Me on whiskey" med Morgan Wallen. Country går för det mesta i lurarna, förutom när det tränas! Då är det mer Kanye West och Jay-z. 

Hur ser din ultimata fredagskväll ut? Vad äter/dricker du helst till middag?

Det blir oftast något mer lättlagat. Jag kastar ihop en god pasta eller hämtkäk, då man är trött och bara vill slänga sig i soffan. Jag tar gärna ett eller två glas rött till, oftast typ "Casteloro Valpolicella Ripasso Superiore" eller liknande. 

Det är lördag och dags för helgfrukost. Vad får under inga omständigheter saknas?

Idas frukostfrallor, upphackad gurka eller paprika och juice. Frukosten är helig för henne! Haha. För mig brukar det bli en proteinshake och en knäckemacka eller något man hittar i skafferiet. 

Foto: Instagram/dennis.johanssons

Du städar av matbordet och gör dig i ordning för lördagen. Vad hittar du på?

Oftast blir det ett gympass eller padel. Sen hem och duscha så är man redo för allt dagen har att erbjuda! Jag brukar aldrig planera helgerna utan tar de som de kommer, och Ida är galen för hon vill ha allt strukturerat och planerat. 

Det är söndag och helkväll i soffan. Vad tittar du på?

Vi älskar kriminalserier, typ "Criminal Minds". Slötittar jag på något som inte är spännande tar man annars upp telefon istället. Annars älskar jag "The Office" eller "Brooklyn ninenine".

Vad snacksar du på?

Haha, alla tycker jag har värdelös smak när det kommer till snacks. Jag älskar lättsaltade chips, "Estrella västkust". Eller typ OLW-skruvar. Har gärna en Marabou chokladkaka vid sidan, med smak Daim. 

Foto: Instagram/dennis.johanssons

Vad är ditt bästa recept för att ladda upp inför veckan som kommer?

Att äta en god hemmagjord pizza, gärna med pepperoni på. Sen går jag ut på en härlig promenad med hunden runt älven eller i skogen. Då är batterierna fulladdade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela