Torsdag 24 Jun
Stockholm

Josefine Caarle har träffat ny fling – med hjälp av Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso
Josefine Caarle berättar om sin nya fling. Foto: Stella Pictures/Youtube

Josefine Caarle berättar att kärlekslivet minst sagt är på rull – och att hon fått hjälp av ingen mindre än Bianca Ingrosso.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Livet rullar minst sagt på för Youtubeprofilen Josefine Caarle, 25. 

Hon är just nu i full gång med sitt plugg samtidigt som hon anammar försommaren och de lättade restriktionerna med bravur. 

På sin Youtubekanal där hon valt att vara väldigt öppen och personlig låter hon sina följare hänga med i hennes vardag som innehåller en hel del hemmafix, fest, restaurangbesök och personliga samtal. 

Hon har under sina senaste videos hintat om att hon haft besök av en kille i sin nya lägenhet. Någonting som följarna blivit mycket nyfikna på.

Josefine Caarle är väldigt hemlighetsfull när det kommer till kärlekslivet. Bildkälla: Youtube

Josefine har även tidigare berättat att hon umgåtts med Bianca Ingrossos farbror Linus Wahlgren, men hon har aldrig uttryckt att det skulle handla om mer än vara vänskap. 

– Jag var hemma hos Linus med några vänner. Det är en killkompis som är skådespelare. Eller ja, ni vet ju antagligen vem det är, Linus Wahlgren

Hon är kompis med Linus Wahlgren. Bildkälla: Youtube

– Och då fick jag hans manus och skulle testa skådespela lite. Jag hade druckit några glas så jag vågade väl slappna av mer. Men han sa faktiskt att jag gjorde riktigt bra ifrån mig. Jag tror ändå att han var ärlig och skulle berätta om jag kunde göra någonting bättre. Men jag blev så himla glad, sa hon då.

Men tydligen så har Bianca haft ett finger med i spelet när det kommer till den nya flamman som Josefin träffat. Detta berättar hon om i sin senaste video där hon och ett par vänner är ute på en resuatrang i centrala Stockholm. 

– Bianca kom just förbi och frågade hur det går med killen som nyligen var hemma hos mig. Det var ju faktikst hon som wingade ihop oss, berättar Josefine. 

I samma video skymtas även Carolina Gynnings ex, modellen Mathias Bergh, men vem det är som är Caarles nya fling – det avvaktar hon med att berätta. 

"Från en influenser till en annan", säger Mathias i videon. Bildkälla: Youtube


Kommentera
Kopiera länk
Dela