Steffi Mendez och Dante Lindhe ryktas vara ett par.
Dante Lindhe dejtar Mendez dotter Stephanie "Steffi" Mendez. - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Instagram/steffi.mendezz

Allt du vill veta om Dante Lindhes flickvän Steffi Mendez

Stephanie "Steffi" Mendez pekas ut som Hov1-stjärnan Dante Lindhes nya flickvän. Här är allt du vill veta om Steffi som är modell, tv-stjärna, skådespelare, influencerprofil – och dotter till en känd svensk artist...


Hov1-stjärnan Dante Lindhe, 25, var tidigare ihop med influencerprofilen Amanda Strand, 22. Dante och Amanda blev ett par 2019 och sommaren 2020 köpte de en lägenhet ihop. 

Men i slutet av oktober i fjol stod det klart att paret gått skilda vägar.

"Det har varit mycket spekulationer om mig och Dante. Och som många av er kanske har förstått så har jag och Dante gjort slut. Tycker fortfarande om han supermycket, han är en underbar kille och vi kommer fortfarande vara vänner", skrev Amanda på Instagram Story.

Stephanie "Steffi" Mendez pekas ut som Dante Lindhes nya flickvän

Lagom till sommaren verkar Dante nu ha gått vidare från uppbrottet. Dantes nya flickvän ryktas nu vara Stephanie "Steffi" Mendez. Steffi och Dante har nyligen varit på solsemester ihop, och på Instagram har Dante delat med sig av söta bilder på Steffi. 

På Instagram delade nyligen Steffi med sig av en bild där hon poserar i stora svarta solglasögon. Som caption skrev Steffi "Svensk sol", och skrev ut att fotografen är Dante Lindhe. 

Dante var snabb med att kommentera en rad med emojis med hjärtögon. 

Men vem är egentligen Stephanie "Steffi" Mendez? Här är allt du vill veta om henne!

  • Tycker du att Stephanie är bekant på något sätt? Känner du igen efternamnet kanske? Inte alls konstigt! Hon är nämligen dotter till artisten Méndez.
  • Hennes fullständiga namn är Stephanie Marilyn Mendez Espinoza.
  • Stephanie "Steffi" Mendez föddes den 1 augusti 1995. Det betyder att hon nu är 25 år gammal.
  • Steffi är modell, och på Instagram har hon galna 1,2 miljoner följare. Betydligt fler än Dante, alltså!
  • På Instagram hittar du henne här @steffi.mendezz
  • I Chile är Steffi Mendez en stor tv-stjärna, något som man kan läsa mer om på hennes imdb-sida. Hon har synts i sin familjs egna realityserie "Los Méndez" som är en sydamerikansk motsvarighet till "Wahlgrens värld".
  • Hon har även varit med i Chilenska Masterchef som deltagare och varit programledare för ett nöjesprogram.
  • Stephanie drömmer om en skådespelarkarriär, något hon berättat om i en intervju med Svenska Dagbladet.
  • – Att jag är känd från tv är både en fördel och en nackdel. Det är bra för att jag har ett namn, men det kan också göra det svårare att se mig som någon annan när jag gör en roll som inte liknar mig, sa hon då.
Steffi Mendez är tv-profil och modell. Bildkälla: Instagram/steffi.mendezz

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

idag 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.