Söndag 25 Jul
Stockholm

Sa Bianca Ingrosso precis att hon ska börja göra musik?

Bianca Ingrosso
Kommer Bianca börja med musik?. Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso höll nyligen en frågestund där hon bland annat diskuterade CAIA, självkänsla, bulimi och annat. Men en av frågorna gav hon ett mycket kryptiskt svar på.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso, 26, har många strängar på sin lyra och besitter en talang i både smink, mode, dans och sång. Det sistnämnda har hon dock aldrig vågat leva ut – då en jobbig scenskräck förföljer henne sedan flera år tillbaka.

– Jag kommer aldrig att bli artist, det överlåter jag åt mina syskon, sa Bianca tidigare i en intervju med Parisa Amiri

Men under de senaste åren har Bianca titt som tätt valt att visa upp sina förmågor när det kommer till sången. Bland annat så har hon sjungit i sina stories när hon går i sin trappuppgång, hon sjöng inför ett fullsatt Globen under livepodden med Alice Stenlöf och nu senast så sjöng hon tillsammans med Edvin Törnblom i tittarsuccén Benjamin's som leds av Benjamin Ingrosso

Foto: TV4
Foto: TV4

– Jag har fått Bianca att sjunga! Det här har hänt två gånger i mitt liv typ, sa en märkbart chockad Benjamin i programmet. 

Efter varje gång Bianca blottat sin ljuva stämma så har hon mötts av lovord och fin kritik från både vänner, familj och följare. Men trots det så har hon nu valt att ligga lågt med sången. 

Det var däför många satte kaffet i vrånstupen under gårdagens frågstund. 

Bianca fick hon en fråga om huruvida hon har planer på att börja sjunga. Och svaret blev inte det gamla vanliga "Nej". 

Denna gång lämnade hon ett par kryptiska emojis som absolut kan indikera att det är något fuffens på gång. Och då menar vi till det positiva. 

Biancas kryptiska svar. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram


Kommentera
Kopiera länk
Dela