Bianca Ingrosso
Kommer Bianca börja med musik? - Foto: Stella Pictures

Sa Bianca Ingrosso precis att hon ska börja göra musik?

Bianca Ingrosso höll nyligen en frågestund där hon bland annat diskuterade CAIA, självkänsla, bulimi och annat. Men en av frågorna gav hon ett mycket kryptiskt svar på.


Bianca Ingrosso, 26, har många strängar på sin lyra och besitter en talang i både smink, mode, dans och sång. Det sistnämnda har hon dock aldrig vågat leva ut – då en jobbig scenskräck förföljer henne sedan flera år tillbaka.

– Jag kommer aldrig att bli artist, det överlåter jag åt mina syskon, sa Bianca tidigare i en intervju med Parisa Amiri

Men under de senaste åren har Bianca titt som tätt valt att visa upp sina förmågor när det kommer till sången. Bland annat så har hon sjungit i sina stories när hon går i sin trappuppgång, hon sjöng inför ett fullsatt Globen under livepodden med Alice Stenlöf och nu senast så sjöng hon tillsammans med Edvin Törnblom i tittarsuccén Benjamin's som leds av Benjamin Ingrosso

Foto: TV4
Foto: TV4

– Jag har fått Bianca att sjunga! Det här har hänt två gånger i mitt liv typ, sa en märkbart chockad Benjamin i programmet. 

Efter varje gång Bianca blottat sin ljuva stämma så har hon mötts av lovord och fin kritik från både vänner, familj och följare. Men trots det så har hon nu valt att ligga lågt med sången. 

Det var däför många satte kaffet i vrånstupen under gårdagens frågstund. 

Bianca fick hon en fråga om huruvida hon har planer på att börja sjunga. Och svaret blev inte det gamla vanliga "Nej". 

Denna gång lämnade hon ett par kryptiska emojis som absolut kan indikera att det är något fuffens på gång. Och då menar vi till det positiva. 

Biancas kryptiska svar. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.