Så blev reaktionerna efter Peg Parneviks och Filip Lamprechts uppbrott

Det är bara ett par dagar sedan Filip Lamprecht avslöjade i P3 att det tagit slut mellan honom och Peg Parnevik. Och reaktionerna lät sig inte väntas på.


Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, har varit tillsammans i flera år och trots upp och nedgångar samt ett par uppbrott så har paret alltid återvänt till varandra. Men nu bekräftar Filip att paret gått skilda vägar. I ”P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow” kallar han Peg för sitt "ex". 

Filip och Peg har gjort slut. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

I radioprogrammet får Filip en fråga om hur länge han tror att han kommer att kopplas ihop med sitt ex. 

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag tror bara... jag vet inte om man ska försöka bryta det, det får bara vara som det är, säger sa Filip då och fortsatte:

– Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt. Det är så jävla tråkigt att det är så.

Efter avslöjandet så gick det inte lång tid innan Twitter och Instagram började att koka på grund av att "hunk-Filip gått och blivit singel". Det delades både memes och bilder på filmkaraktärer i brudklänningar och andra saker som indikerade på att många ville ställa sig på kö. 

Så är Filips relation med Keyyo

Någon som likt Filip var med som deltagare i Let's Dance 2021 var Kristina "Keyyo" Petrushina. Profilerna har fortsatt att umgås efter programmet och sågs bara här om dagen äta lunch tillsammans. Detta startade ganska snabbt spekulationer hos följarna. 

Filip och Keyyo sågs på en trevlig lunch. Bildkälla: emeliemessing/Instagram

Men i en intervju med Hänt berättade Keyyo att det inte handlar om mer än en god vänskap.

– Vi är jättebra kompisar och hänger, hela Let's Dance-gänget hänger, sa Keyyo då. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!