Måndag 26 Jul
Stockholm

Här sjunger Bianca Ingrosso i CAIAS nya reklamfilm

CAIA reklam
Bianca Ingrosso bjuder på skönsång. Foto: TT/Nyhetsbyrån/Instagram

Det är i CAIAS senasre reklam som man hör en ljuv stämma. Den stämman tillhör Bianca Ingrosso. Det hela är ett projekt hon gjort tillsammans med sin bror Benjamin Ingrosso.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso, 26, har många strängar på sin lyra och besitter en talang i både smink, mode, dans och sång. Hon har många gånger hyllats för sin sång men valt att ligga lågt med det hela då hon inte ser sig själv som "en artist". 

– Det får mina syskon stå för, har hon tidigare sagt.

Men under de senaste åren har Bianca titt som tätt valt att visa upp sina förmågor när det kommer till sången. Bland annat så har hon sjungit i sina stories när hon går i sin trappuppgång, hon sjöng inför ett fullsatt Globen under livepodden med Alice Stenlöf och nu senast så sjöng hon tillsammans med Edvin Törnblom i tittarsuccén Benjamin's som leds av Benjamin Ingrosso

På sin Instagram har Bianca lagt upp kryptiska bilder från en studio och många har spekulerat i vad det är hon spelat in. 

Bianca Ingrosso sjunger i nya reklamfilmen. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Och nu är det äntligen avslöjat vad det är hon pysslat med. 

I CAIAS senaste reklam är det nämligen en väldigt fin sång i bakgrunden av scenerna av en Bianca som går mellan blommor och träd. 

Sången är hennes egen röst och med på projektet har även hennes bror Benjamin Ingrosso och producent Hampus Lindvall varit. 

Se reklamen i spelaren ovan. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela