Ulf och Sanna Lundell.
Ulf Lundell rasar nu över dottern ord om kärleken. - Foto: Fredrik Sandberg/TT och Stella Pictures

Ulf Lundell rasar efter dotterns ord om relationen: Kärringskvalleri

Nyligen öppnade Sanna Lundell upp om känslorna inför sin pappas nya kärlek. Något som Ulf Lundell inte alls är särskilt nöjd med – och nu vill han säga upp kontakten.
– Han bad mig att ta mig en titt i spegeln, säger hon i podcasten "Inte din morsa".


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Det var i juli år 2021 som PR-konsulten Ninna Prage, 38, bekräftade att hon och artisten Ulf Lundell 71, är ett par. Parets åldersskillnad fick många kändisar att reagera, däribland Camilla Läckberg och Alexander Karim.

I början av augusti öppnade dottern Sanna Lundell för första gången upp om känslorna kring pappans nya kärlek, i podcasten "Inte din morsa" som hon driver tillsammans med Ann Söderlund.

– Den här relationen... Jag ska väl säga att jag har blandade känslor inför den. Jag är snart 43 och har absolut ingen känsla av missunnsamhet gentemot min pappas dröm om att hitta kärleken igen. Det är väl underbart att han har träffat någon, sa hon då.

Hon berättar även att hon sörjt klart deras relation, och att hon blivit van vid att Ulf Lundell träffar yngre kvinnor.

Ann Söderlund och Sanna Lundell. Foto: Sigge Klemetz/Stella Pictures

Ulf Lundell rasar efter Sannas ord

I det senaste avsnitten av podden delar Sanna Lundell med sig av sin pappas reaktion på hennes ord om relationen – och han var inte glad.

– Jag fick ett mejl där han ondgjorde sig över att jag uttalade mig om hans relation. Han ville inte att jag på något sätt ska uttala mig eller tycka något om hans relationer. Framförallt inte offentligt, säger hon och lägger till:

– Han menade att det jag gjorde i vår podd var ”kärringskvalleri”.

Ulf Lundell. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Klipper kontakten

Men det slutade inte där. Han passade även på att kritisera sin dotters egna val av partner.

– Han bad mig att ta mig en titt i spegeln på vem jag själv är ihop med, nämligen en snubbe som gör reklam, och det är ju i hans värld det fulaste man kan göra.

Efter att ha fortsatt konflikten genom mejl skrev Ulf Lundell tillslut att han i fortsättningen inte vill ha någon kontakt med sin dotter. Hon menar dock att hennes öppna ord om Ulf Lundell och Ninna Prage var balanserade, och helt enkelt lyfte olika perspektiv på åldersskillnader.

/
/