Ida Nordfors och Sebastian Martinsson
Ida Nordfors och Sebastian Martinsson - Foto: Pressbild/TV4

Ida Nordfors avslöjar den hemliga relationen med Bachelor-Sebastian – innan programmet

I en intervju med Nyheter24 avslöjar Ida Nordfors den hemliga relationen som hon hade med Bachelor-killen Sebastian Martinsson innan programmet.
– Jag skrev till Sebastian privat.


Årets säsong av Bachelor har bjudit på mycket skratt, gråt, kärlek och intriger. Säsongens Bachelor-killar är Simon Lindström, 30, och Sebastian Martinsson, 28, tillsammans med 20 singeltjejer reser de till Rhodos för att hitta den stora kärleken. 

Ungkarlarna Simon Lindström och Sebastian Martinsson. Foto: Pressbild/TV4

Ida hade kontakt med Bachelor-Sebastian innan programmet

Någon som Sebastian har fått upp ögonen för är Ida Nordfors, 24. I en intervju med Nyheter24 avslöjar 24-åringen kontakten hon hade med Bachelor-Sebastian innan programmet. 

– Jag skrev till Sebastian privat, berättar Ida.

Ida Nordfors. Foto: Pressbild/TV4

Ida Nordfors berättar att hon såg Sebastian Martinsson på Nyhetsmorgon och tänkte att det var en kille för henne. Sebastian svarade aldrig Ida, men efter att han började att följa henne på Instagram förstod Ida att Sebastian var intresserad. Det var när produktionen kontaktade Ida som hon tackade ja till att vara med i programmet. 

– Jag försökte gå in med så lite förväntningar som möjligt, berättar Ida. 

När Ida gick in i huset sökte hon inte efter kärleken. 

– Jag har alltid haft den filosofin att man inte kan leta efter kärlek, däremot var jag öppen för att träffa någon, berättar 24-åringen.

Ida berättar om svartsjukan

I huset fick Ida känslor för Sebastian, vilket var något som var jobbigt när Sebastian dejtade andra tjejer. Ida öppnar upp om svartsjukan hon kände. 

– Det blev jobbigare och jobbigare, berättar Ida. 

Se hela intervjun i spelaren ovan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.