Se smygklippen för nya säsongen av Snabba Cash här.
Se smygklippen för nya säsongen av Snabba Cash här. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Netflix

Här är första klippen från Snabba Cash säsong 2

Varning för spoiler! Nästa år kommer andra säsongen av succéserien Snabba Cash på Netflix. Men redan nu har Nyheter24 kommit över klipp från inspelningen. Se på egen risk.


När serien Snabba Cash hade premiär på Netflix 2021 blev det en stor snackis. Med skådespelare som Evin Ahmad och Alexander Abdallah, som vann årets manliga skådespelare i årets Kristallen, i säsong 1 väntar en "ännu bättre" säsong enligt manusförfattaren Oskar Söderlund:

”Arbetet med säsong 1 var ett otroligt roligt teamwork och att få återvända till våra rollfigurer och det team och skådespelare som arbetar med projektet känns fantastiskt. Jag är väldigt stolt över säsong 1 men nu ska vi göra något ännu bättre", skrev han tidigare i år i ett sms till Expressen.

Evin Ahmad och Alexander Abdallah med flera på Kristallen i år. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

Vad kan vi vänta oss av Snabba Cash säsong 2?

Jo, antagligen en hel del, med tanke på att första säsongen innefattade allt ifrån vapen, droger och jakt på lycka och status.

Det är genom medieplattformen TikTok som en användare lagt upp några klipp från inspelningen som pågår för fullt. Här kan du se dem, men titta på egen risk! De innehåller nämligen spoilers.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.