Stockholm

Här är första klippen från Snabba Cash säsong 2

Se smygklippen för nya säsongen av Snabba Cash här.
Se smygklippen för nya säsongen av Snabba Cash här. Foto: Jonas Ekströmer/TT, Netflix

Varning för spoiler! Nästa år kommer andra säsongen av succéserien Snabba Cash på Netflix. Men redan nu har Nyheter24 kommit över klipp från inspelningen. Se på egen risk.


Läs mer

När serien Snabba Cash hade premiär på Netflix 2021 blev det en stor snackis. Med skådespelare som Evin Ahmad och Alexander Abdallah, som vann årets manliga skådespelare i årets Kristallen, i säsong 1 väntar en "ännu bättre" säsong enligt manusförfattaren Oskar Söderlund:

”Arbetet med säsong 1 var ett otroligt roligt teamwork och att få återvända till våra rollfigurer och det team och skådespelare som arbetar med projektet känns fantastiskt. Jag är väldigt stolt över säsong 1 men nu ska vi göra något ännu bättre", skrev han tidigare i år i ett sms till Expressen.

Evin Ahmad och Alexander Abdallah med flera på Kristallen i år. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

Vad kan vi vänta oss av Snabba Cash säsong 2?

Jo, antagligen en hel del, med tanke på att första säsongen innefattade allt ifrån vapen, droger och jakt på lycka och status.

Det är genom medieplattformen TikTok som en användare lagt upp några klipp från inspelningen som pågår för fullt. Här kan du se dem, men titta på egen risk! De innehåller nämligen spoilers.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.