Diana Baban
Diana Baban öppnar upp sig om relationen. - Foto: Stella Pictures och Instagram/dianababan

Diana Babans känga till exet: "Min kropp kände av att det inte var bra"

Diana Baban öppnar upp sig om hur hon har levt med mycket ångest. Hon har kommit till nya insikter, och berättar nu om hur hennes relation egentligen fick henne att må.


Diana Baban, 29, och Ben Mitkus, 26, gjorde plötsligt slut i september i år vilket kom som en chock för följarna. På Instagram skrev Diana att förhållandet tog slut på Bens initiativ. Läs mer om uppbrottet här.

"Han tycker att vi har fått en mer vänskapsrelation än en kärleksrelation så det är det. Jag är super ledsen och kommer tycka att det här är väldigt jobbigt så jag hoppas att ni kan ha förståelse och respekt för detta, tack", skrev Diana på Instagram. 

Diana och Ben gjorde slut i september. Foto: Instagram/dianababan

“Jag fattade inte varför jag fick ångest”

I en story på Instagram pratar Diana nu ut om att hon led av kraftig ångest i sitt förra förhållande. Hon blickar tillbaka på tiden med sitt ex och hur hon tänkte då. 

– Jag fattade inte varför jag fick ångest. Jag mår bra, jag är kär. Vi gjorde massa grejer. Ingenting i mitt liv är dåligt, så varför har jag den här ångesten? Varför får jag de här attackerna? 

Hon fortsätter: 

– Jag kommer ihåg att jag sa till mitt ex när vi var på Kreta: “Vi får se om min ångest försvinner nu för då är det verkligen det här förhållandet som har gett mig det.” 

Diana Baban nämner aldrig Ben Mitkus namn, men refererar till ett samtal som ägde rum på Kreta. Det råkar vara en av destinationerna Ben och Diana reste till precis innan uppbrottet. 

Diana skriver här om hur hon var hjärtekrossad på Kreta i samband med uppbrottet. Foto: Instagram/dianababan

“Det är så uppenbart nu”

Diana Baban beskriver vidare i sin story på Instagram att hon tror att kroppen kan känna av om det är någon stor förändring som är på väg att ske. Men att hon där i stunden med sitt ex inte tänkte att det var hennes relation som fick henne att känna ångest. Nu med facit i hand känner hon annorlunda. 

– Det är så uppenbart nu att det verkligen var det, att min kropp kände av så jävla mycket att det inte var bra liksom, säger hon. 

Hon säger därför att man ska försöka lyssna på sin kropp, och hur det känns när man umgås med människor. 

– Kroppen börjar på något vis stöta ifrån det som inte ska vara i ditt liv just nu. Och det var så det var för mig, antar jag. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

3 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.