Julia Franzén ber om ursäkt till Jesper Guldbrandsen.
Julia Franzén ber om ursäkt till Jesper Guldbrandsen. - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Julia Franzéns ord till Jesper efter Bachelorette: "Jag ber om ursäkt för att..."

Sveriges första säsong av Bachelorette är över och Julia Franzéns sista ros gick till ingen mindre än Jesper Guldbrandsen. Deras kärlek varade dock inte länge efter programmet, och nu ber Julia om ursäkt till Jesper.


Tittarna bjöds på mycket drama och kärlek i årets Bachelorette, där ingen mindre än Robinson-finalisten Julia Franzén kämpade för att hitta kärleken bland en drös killar som alla ville vinna Julias hjärta.

Men som de flesta vet var det ingen mindre än Jesper Guldbrandsen som kammade hem sista rosen.

Bildkälla: Duygu Getiren/TT

Hur är relationen mellan Julia och Jesper idag?

För de som har följt med i vad som hände mellan Julia och Jesper efter det att kamerorna stängdes av, vet om att de inte är ett par. Vad det beror på kan du läsa här.

Julia Franzén har sedan programmet avslutades varit aktiv i sociala medier där hon bjuder på en hel del snackisar om vad som egentligen hände både under och efter inspelning.

Jesper Guldbrandsen fick sista rosen. Bildkälla: Bachelorette/TV4

Det har också varit ganska uppenbart att Julia och Jesper inte umgås överhuvudtaget, eftersom han inte synts till någonstans på Julias Instagram.

En sak som många varit nyfikna på är hur det kommer sig att hon valde att ta avstånd från Jesper. Julia berättar i en intervju att hon, efter att säsongen var avslutad, var "helt slut".

– Det låter som en bortförklaring. Men jag var verkligen helt slut, förklarar hon.

Dejtar Julia och Felix?

När Julia väl kom tillbaka till Sverige efter flera veckors dejtande, blev hon mer klar i huvudet och insåg att hon hade starkare känslor för finalisten Felix Almsved.

– Jag tänkte bara... Gjorde jag rätt val? Jag tänkte bara på Felix och det var väldigt förvirrande allting.

Felix Almsved dumpades i finalen. Bildkälla: Bachelorette/TV4

Julia ber om ursäkt till Jesper

Men hon har dock brottats med tankar om hur hon behandlade Jesper efter produktionsveckorna. I en intervju berättar hon att hon hatar att göra folk ledsna och kan vara väldigt otydlig ibland.

– Det var väldigt svårt att ge Jesper ett rakt svar om vad jag ville när jag inte visste. Hade jag vetat vad jag ville, då hade jag gett honom ett svar. Men jag visste inte.

Hon menar att hon gärna hade sagt att hon skulle behövt mer tid och återhämtning.

– Nu i efterhand förstår jag att han kanske tyckte att jag var falsk som inte bara sade...

När Julia och Jesper träffades på tu man hand i Sverige, insåg Julia att det inte var rätt och att de inte passar på hemmaplan. 

– Så det är här en öppen ursäkt till Jesper att jag kanske varit lite otydlig. Det har jag nog varit. Så jag ber om ursäkt för min osäkerhet, det gör jag.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!