Dejtar Julia och Felix idag?
Dejtar Julia och Felix idag? - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4, Bachelorette/TV4

Så är relationen mellan Julia Franzén och Felix Almsved idag

Framtiden för Julia Franzén och Jesper Guldbrandsen, som tog emot sista rosen i Bachelorette, blev inte långvarig. Istället kunde Julia inte sluta tänka på Felix Almsved, som kom tvåa. Men hur ser deras relation ut idag?


Det var tufft för Felix Almsved efter att han föll på målsnöret och blev bortvald av årets Bachelorette Julia Franzén till förmån för Jesper Guldbrandsen, som tog sig hela vägen till sista rosen.

Hur är relationen mellan Julia och Jesper idag?

Men relationen mellan Julia och Jesper blev inte långvarig efter det att kamerorna stängdes av. När de träffades på svensk mark insåg Julia att deras relation inte skulle fungera och valde därför, efter många om och men, att avsluta den.

Hur deras relation ser ut idag kan du läsa om här.

Jesper Guldbrandsen fick sista rosen i Bachelorette. Bildkälla: TV4/Bachelorette

Hur fick Julia och Felix kontakt igen?

Istället vände Julia blicken mot Felix, som hon valde bort i sista avsnittet. I en intervju som Nyheter24 skrivit om berättar hon att hon inte kunde sluta tänka på Felix och var länge osäker på om hon faktiskt gjorde fel val.

Hon berättar också att hon hatar att göra andra ledsna. Det ledde till att hon tog första steget och kontaktade Felix när hon kom tillbaka till Sverige.

– Jag skrev "jag vill bara att du ska veta att det var väldigt jobbigt". Men jag kommer inte ihåg om det var jag som tog första steget. Jag ville att han skulle veta det.

Felix Almsved blev lämnad på altaret av Julia Franzén. Bildkälla: TV4/Bachelorette

Så är stämningen mellan Julia och Felix idag

Efter det att hon och Jesper träffades, var Julia säker på att hon hade gjort fel val. Strax efteråt hördes Julia och Felix av och pratade i telefon i flera timmar innan de bestämde sig för att ses.

– Det är fortfarande, mellan mig och Felix, svårt att komma tillbaka till där vi var i programmet för att jag dumpade honom vid altaret och gav honom inte sista rosen, säger hon i ett Youtube-klipp och fortsätter:

– Men det blev att vi sågs och sen dess har vi setts en del sedan dess. Men det har verkligen varit fram och tillbaka.

Är Julia kär i Felix?

På frågan om hon är kär, rodnar hon och ler brett:

– Ja, men jag är lite kär i Felix. Det är väl huvudsaken i allt det här. Så jävla mycket drama, men huvudsaken var ju att jag skulle bli kär och det blev jag. Så det blev ett jättelyckligt slut.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.