Stockholm

Diana Baban om saknaden efter exet Ben Mitkus: “Det var min bästa vän”

Diana Baban och Ben mitkus
Diana Baban öppnar upp sig om saknaden. Foto: Instagram/dianababan och Youtube/Diana Baban

Diana Baban och Ben Mitkus gjorde slut i september tidigare i år, och därefter har det skickats pikar fram och tillbaka mellan dem på sociala medier. Men nu öppnar Diana upp sig om vad hon saknar från sin relation med Youtubestjärnan.


Läs mer

Influencern Diana Baban, 29, och Youtubestjärnan Ben Mitkus, 26, gjorde plötsligt slut i september i år, till följarnas stora förvåning, då det skedde mitt under en utlandssemester. Läs mer här.

Efter uppbrottet har ex-paret pikat varandra på sina sociala medier fram och tillbaka, och stämningen verkar ha varit en aning kylig. 

Men nu har Diana Baban öppnat upp sig om något hon saknar från sin relation med exet Ben Mitkus. 

“Jag hade så roligt med honom”

I en Youtube-video berättar Diana hur hon saknar att ha någon i sitt liv som är precis lika spontan som hon själv är. Som exempel tar hon upp sin relation med Ben. 

– Ben var min bästa, bästa vän. Vi gjorde allt tillsammans. Så fort jag fick någon idé så sa jag det till honom. Så fort det var något ställe jag ville åka till så ville jag ha med mig honom. Jag ville ju göra allting med honom. För att det var min bästa vän. Och jag hade så roligt med honom, berättar Diana. 

Diana fortsätter förklara hur hon känner att hon vill ha någon i sitt liv att göra sådana spontana och roliga saker med igen. 

– Jag ser ställen hela tiden som jag vill åka till och jag kommer på planer jag vill göra. Och jag har inte riktigt någon sådan vän som är så: "Fan, låt oss åka! Vi kör!"

Hon avslutar med en positiv inställning inför nya året, och berättar att hon istället ska börja åka iväg på resor själv. 

– Jag har gått i de banorna att vissa grejer kommer jag göra själv nu 2022. Jag tänker att jag får bege mig ut själv också, och hitta folk på vägen, säger Diana Baban. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.