Benita och Peja
Relationen mellan Benita och Peja ser annorlunda ut idag. - Foto: TV4/Bonde söker fru

Peja öppnar upp sig om relationen till Benita idag

I kvällens Bonde söker fru fick vi reda på hur det gick för paren efter sista valet. Då berättade Peja och Benita att de fortfarande dejtar. Men situationen idag, två månader efter avsnittet spelades in, ser annorlunda ut.


Pär Eric “Peja” Nilssons, 63, resa i Bonde söker fru har varit allt annat än odramatisk. 

De två kvarstående inför sista valet var Benita och Monica, men när det väl kom till kritan valde Peja att avvisa båda två. 

Han ändrade sig sedan, och åkte till Stockholm för att träffa Benita.

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru åker programledaren Linda Lindorff hem till Pejas gård där även Benita befinner sig, och de säger då att de träffas. Läs mer här.

"Har inte mognat i den här relationen"

I en intervju med Aftonbladet berättar Peja nu att de idag är goda vänner, men att kontakten mellan dem inte är densamma. 

Benita och Peja har inte träffats sen återträffen, när hon var på gården. De pratar och håller kontakt via sms, och har planerat att han ska hälsa på henne men det har inte blivit av. 

– För att kunna upprätthålla någon form av relation så måste man ju ses lite mer än vi har gjort. Det är det som jag upplever, att jag kanske inte riktigt har mognat i den här relationen riktigt bra, säger Peja till Aftonbladet. 

Om han tror att de kan bli ett par i framtiden kan inte Peja svara på, men de har pratat om att kanske ses kring nyår. Inget är dock bestämt. 

Foto: TV4/Bonde söker fru

Peja upplevde situationen i programmet som väldigt känslomässigt påfrestande. 

– Att dejta fyra kvinnor, eller egentligen tio stycken från början, gör att man tar ut mycket känslor. Alla de här grejerna har varit lite besvärliga att sortera, förklarar han. 

Peja om Heidi: “Höll sig för sig själv”

Peja hade under säsongens gång en het romans med Heidi, som lämnade gården frivilligt strax före det näst sista valet. 

Under tjejernas tid på gården var det mycket drama kring Heidi, och hon uttryckte mycket svartsjuka. 

Nu öppnar Peja upp sig om situationen med Heidi. 

– Heidi höll sig för sig själv och blev lite utanför. Jag fick försöka binda ihop den här gruppen för att göra sakerna vi planerat, säger Peja till Aftonbladet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.