Torsdag 26 Maj
Stockholm

Peja öppnar upp sig om relationen till Benita idag

Benita och Peja
Relationen mellan Benita och Peja ser annorlunda ut idag. Foto: TV4/Bonde söker fru

I kvällens Bonde söker fru fick vi reda på hur det gick för paren efter sista valet. Då berättade Peja och Benita att de fortfarande dejtar. Men situationen idag, två månader efter avsnittet spelades in, ser annorlunda ut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Pär Eric “Peja” Nilssons, 63, resa i Bonde söker fru har varit allt annat än odramatisk. 

De två kvarstående inför sista valet var Benita och Monica, men när det väl kom till kritan valde Peja att avvisa båda två. 

Han ändrade sig sedan, och åkte till Stockholm för att träffa Benita.

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru åker programledaren Linda Lindorff hem till Pejas gård där även Benita befinner sig, och de säger då att de träffas. Läs mer här.

"Har inte mognat i den här relationen"

I en intervju med Aftonbladet berättar Peja nu att de idag är goda vänner, men att kontakten mellan dem inte är densamma. 

Benita och Peja har inte träffats sen återträffen, när hon var på gården. De pratar och håller kontakt via sms, och har planerat att han ska hälsa på henne men det har inte blivit av. 

– För att kunna upprätthålla någon form av relation så måste man ju ses lite mer än vi har gjort. Det är det som jag upplever, att jag kanske inte riktigt har mognat i den här relationen riktigt bra, säger Peja till Aftonbladet. 

Om han tror att de kan bli ett par i framtiden kan inte Peja svara på, men de har pratat om att kanske ses kring nyår. Inget är dock bestämt. 

Foto: TV4/Bonde söker fru

Peja upplevde situationen i programmet som väldigt känslomässigt påfrestande. 

– Att dejta fyra kvinnor, eller egentligen tio stycken från början, gör att man tar ut mycket känslor. Alla de här grejerna har varit lite besvärliga att sortera, förklarar han. 

Peja om Heidi: “Höll sig för sig själv”

Peja hade under säsongens gång en het romans med Heidi, som lämnade gården frivilligt strax före det näst sista valet. 

Under tjejernas tid på gården var det mycket drama kring Heidi, och hon uttryckte mycket svartsjuka. 

Nu öppnar Peja upp sig om situationen med Heidi. 

– Heidi höll sig för sig själv och blev lite utanför. Jag fick försöka binda ihop den här gruppen för att göra sakerna vi planerat, säger Peja till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela