Magdalena Graaf
Det har varit riktigt jobbiga dagar för Magdalena. - Foto: Stella Pictures och Instagram/graafmagdalena

Magdalena Graaf om mardrömsdygnen på sjukhus: "Tortyr"

Magdalena Graaf har spenderat senaste dagarna på sjukhus då hon har drabbats av en mystisk inflammation i kroppen. Och det har minst sagt varit påfrestande – på många plan.


Det var under tisdagen som Nyheter24 rapporterade att Magdalena Graaf, 46, hade behövt åka in till akuten

“Har fått en riktig inflammation på insidan av kroppen, så de måste öppna mig och se vad det är. Ta ut det som är dåligt. Nu vet vi inte riktigt. Ska göra en till magnetröntgen innan operationen.”, skrev Magdalena på sin blogg under tisdagen när hon blev inlagd. 

Och Magdalena blev därefter kvar på sjukhuset, men någon operation har ännu inte genomgåtts. 

“För infekterad för att man ska kunna skära i mig. Jag får antibiotika på dropp”, skrev Magdalena i ett blogginlägg under gårdagen. 

Magdalena Graaf och fästmannen Louie Marti. Foto: Stella Pictures

Magdalena Graaf har fått corona 

Hon skriver att hon är riktigt deppig över vilken dålig start det här året har fått. Och som om senaste dagarnas dramatik inte var nog – så har hon nu fått corona. 

“Kan jag inte få lite raksträcka i mitt liv. Iallafall få en semester från livet i två sammanhängande veckor. Två veckor utan drama, bråk, sjukdom, ekonomiska smällar (räkningar) motvind och annat skit", skriver Graaf på bloggen. 

På Instagram under torsdagen uppdaterade hon följarna om läget. 

– Penicillinet verkar på mig. De ser ingen skillnad på alla mina vävnader, men tio dagar säger läkaren att det kan ta. Så jag slipper kanske kniven och får kanske åka hem. Det vore så skönt, säger Magdalena i ett videoklipp på Instagram. 

"Ljud-tortyr"

Det har nämligen varit riktiga mardrömsnätter på sjukhuset. De andra patienterna har tydligen harklat sig, vrålat, pratat, skrikit, stönat och pruttat i kör, förklarar hon i ett blogginlägg. 

"Jag förstår innebörden av japansk ljud-tortyr på ett djupare plan", skriver Magdalena. 

Och senare under dagen kom det uppiggande beskedet. Magdalena ska få åka hem och fortsätta vila upp sig i sin egna säng. 

“Sen har vi kommit överens om att jag ska få vila hemma. Skönt. Ta en dusch och borsta håret.”, berättar hon på bloggen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!