Magdalena Graaf
Magdalena Graaf - Foto: Stella Pictures

Magdalena Graaf på sjukhus – måste opereras: "Som i en skräckfilm"

Magdalena Graaf har haft riktigt otur senaste tiden. Och under tisdagen var olyckan framme igen. På sin blogg berättar hon att hon ligger på sjukhus och väntar på att opereras.


Det är mycket dramatik i Magdalena Graafs, 46, liv just nu. För några veckor sedan väcktes misstankar hos följarna att det var en fnurra på tråden mellan henne och fästmannen Loui Marti, 44. Detta då paret som en blixt från klar himmel slutade följa varandra på Instagram. 

Men som tur var rörde det sig inte om något uppbrott, utan Magdalena hade en rimlig förklaring till situationen. Mer om det kan du läsa här.

Magdalena Graaf och Louie Marti. Foto: Stella Pictures

Magdalena Graafs måndag startade riktigt dåligt med pajade ledningar, trasig spis och repade fälgar. Och oturen verkar nu fortsätta. Under tisdagseftermiddagen lade hon upp ett blogginlägg där hon berättar att hon är på sjukhus. 

"De måste öppna mig och se vad det är"

På bloggen har Magdalena lagt upp en bild när hon ligger på en brits och väntar på att få checka in på sjukhusavdelningen. Hon skriver att hon varit där sedan klockan 11, men har trots det ett tappert leende på läpparna. 

“Har fått en riktig inflammation på insidan av kroppen, så de måste öppna mig och se vad det är. Ta ut det som är dåligt. Nu vet vi inte riktigt. Ska göra en till magnetröntgen innan operationen.”, berättar hon. 

Hon skriver att hon nu förstår varför hon har mått dåligt och varit trött under en längre period. 

Hade inte räknat med att hamna på akuten

Magdalena skojar om att hon kanske blivit biten av någon elak spindel när hon var på ön i Panama och spelade in programmet “The Island”. 

“Kanske ramlar det ut 1000-tals spindlar när de skär upp mig haha, som i en skräckfilm”, skriver hon på sin blogg. 

Men Magdalena verkar hålla modet uppe och menar att hon inte är nervös eftersom hon inte har något emot narkos och att sövas ner. Men att hon absolut inte hade räknat med att hamna på akuten idag.

Det här har inneburit att Magdalena har behövt ställa in jobb och annat. 

"FUCK!! Säger jag bara. Åh, avskyr att göra kollegor besvikna. Men, men hälsan styr man ju inte över.", skriver hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

1 timme sedan

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

2 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

2 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

3 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

3 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

3 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...