Carolina Gynning berättar att hon och Viktor Philipson är öppna för ett och annat...
Carolina Gynning berättar att hon och Viktor Philipson är öppna för ett och annat... - Foto: Stella Pictures

Därför hindras Carolina Gynning och Viktor Philipson från att swinga

I “Intimt med Björken” berättar Carolina Gynning att hon och partnern Viktor Philipson är öppna för att swinga. Men någonting har satt käppar i hjulet för planerna…


Medieprofilen Carolina Gynning, 43, har sedan 2019 varit tillsammans med Viktor Philipson, 35. Förra året fick paret dottern Vilda tillsammans, men har emellertid valt att bo isär trots det gemensamma barnet. 

Carolina Gynning har även döttrarna Adele och Alicia från sitt tidigare förhållande med Alexander Lydecker, 40.

I det senaste avsnittet av “Intimt med Björken” med Martin Björk, 50, avslöjar Carolina Gynning att hennes relation med Viktor Philipson inte nödvändigtvis behöver vara helt stängd…

Foto: Stella Pictures

Carolina Gynning: “Man kan bara ligga och swinga hela dagarna”

I vanlig ordning kommer Martin Björk snabbt in på de privata frågorna och ställer Carolina Gynning mot väggen: Är dörren öppen till att swinga?

– Den är öppen, men vi har inte haft tid med det nu, svarar Carolina Gynning.

Hon berättar vidare att det nya barnet har satt käppar i hjulet för swingerslivet. 

– Vi känner att det kommer komma en tid när man bara kan ligga och swinga hela dagarna och liksom inte tänka på någonting annat, men det är ju inte riktigt nu, säger hon i Youtubeklippet.

Foto: Stella Pictures

Martin Björk till Carolina Gynning: “Du tycker att jag är lite härlig…”

Carolina Gynning menar att det inte bara är barnet som är tidskrävande, utan att hennes många jobb och åtaganden helt enkelt omöjliggör den livsstilen för henne och partnern Viktor Philipson.

– Jag har ju inte tid. Jag har tre bolag, jag har tre barn, jag har så jäkla mycket att stå i! Så att ligga och swinga nu – det blir en sak för mycket på schemat, utbrister hon.

Martin Björk är fascinerad över att de har kunnat ha den konversationen, medan Carolina Gynning menar att det kom naturligt för dem. Men helt främmande för tanken verkar inte Martin Björk heller vara, utan uttrycker besvikelse över att Carolina Gynning inte hört av sig till honom och flickvännen Sara Arvidsson, 34. 

– Jag vet ju att du tycker att jag är lite härlig, säger Martin Björk menande.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!