Julia Franzén berättar om varför hon och Bingo Rimér kommer leva som särbos.
Julia Franzén berättar om varför hon och Bingo Rimér kommer leva som särbos. - Foto: Stella Pictures

Därför vill inte Julia Franzén bo med Bingo Rimér

Julia Franzén och Bingo Rimér verkar trivas mycket bra i varandras sällskap – men ändå vill inte Julia bo ihop med Bingo. I en frågestund på sin Instagram avslöjar hon varför…


Det verkar definitivt gå fort fram i relationen mellan influencern och realityprofilen Julia Franzén, 31, och fotografen Bingo Rimér, 46. 

Bara några dagar efter att de officiellt tillkännagav att de var ett par så valde Bingo Rimér att föreviga relationen på ett minst sagt permanent vis – genom en romantisk tatuering tillägnad flickvännen på hennes namnsdag. 

Och inte mycket senare meddelade Julia Franzén i en frågestund på Instagram att paret hade planer på att skaffa barn.

Foto: Stella Pictures

Bingo Rimér ville ha ett öppet förhållande

Bingo Rimér har ändrat sin syn på relationer en del, vilket Julia Franzén menar är en viktig anledning till varför de tidigare exen kunde återförenas. Bingo ville exempelvis tidigare bara ha ett öppet förhållande, men har nu ändrat sig till att kunna leva lite mer traditionellt på den fronten. Men trots det blir de nog aldrig ett villa volvo vovve-par…

Julia Franzén har sedan länge haft en dröm om att flytta till Marbella, och den planen ska fortfarande genomföras trots den nya kärlekslyckan. Julia ska flytta – men Bingo ska inte följa med.

Även om det nykära paret verkar trivas väldigt väl i varandras sällskap och just nu lever sina liv väldigt nära inpå varandra – vilket de glatt visar upp på sociala medier – så planerar Julia och Bingo redan för ett liv i ett långdistansförhållande. 

Foto: Stella Pictures

Bingo Rimér kommer inte bo med sina barn

Paret planerar att pendla till och från Marbella där Julia ska bo och Bingo köpt en lägenhet. De planerar långsiktigt att helt enkelt leva i ett långdistansförhållande, även om de i framtiden skulle få barn. Då skulle barnen bo med Julia och Bingo hälsa på dem.

“Vi tror ändå inte på den klassiska familjekonstellationen när det kommer till boendet” skriver Julia i en händelse på Instagram.

Julia menar även att hon har vänner som har familj och lever på det viset och att det fungerar bra. Hon berättar vidare om varför de inte vill bo ihop:

“Vi tror de flesta par mår bäst som särbos. Helt enkelt”, skriver hon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!