Bonde-Ellinor i chock efter Filips romantiska överraskning
Filip och Ellinor från Bonde söker fru firade alla hjärtans dag på ett minst sagt romantiskt vis. - Foto: TV4/Bonde söker fru

Bonde-Ellinor i chock efter Filips romantiska överraskning

Filip och Ellinor från Bonde söker fru fick tillslut varandra och lever nu lyckliga i alla sina dagar. Och på alla hjärtans dag slog Filip minst sagt på stora trumman – när han överraskade en ovetande Ellinor...


Under hösten 2021 fick vi för sextonde året i rad fått följa med när programmet Bonde söker fru, med Linda Lindorff i spetsen, åkte över land och rike för att hjälpa bönderna Filip Nilsson, 27, Daniel Eriksson, 27, Mikael "Backis" Backstulid, 36, och Pär Eric "Peja" Nilsson, 63, att hitta kärleken. 

Vid det allra sista, och viktigaste valet, bestämde sig Filip att dejta vidare Lina och skicka hem tittarfavoriten Ellinor Eke-Göransson. Men Filip och Lina gled längre och längre ifrån varandra, och med allra största sannolikhet berodde det på att han fortfarande inte helt släppt Ellinor. 

När kamerorna stängdes av var det slutligen Filip och Ellinor som fick varandra, och idag lever kärleksparet tillsammans på hans gård utanför Strömsholm. 

Foto: TV4/Bonde söker fru

Paret visar sin kärlek öppet på Ellinors Instagram – och den mest romantiska dagen på året var minst sagt inget undantag. Ingen hade kunnat ana vad Filip hade i görningen på självaste alla hjärtans dag...

Bonde-Filips romantiska present till Ellinor

Morgonen började med att en, än så länge, ovetande Ellinor lade upp en bild på sin story på Instagram när hon äter frukost. Hon önskar då sina följare en glad måndag och en glad alla hjärtans dag. 

Därefter beger sig Ellinor till kontoret för att jobba – här kan du läsa mer om vad hon jobbar med. En till synes vanlig dag med andra ord. Men alla hjärtans dag-firandet hade då ännu inte dragit igång. 

Foto: Instagram/ellinoreke

"Överraskar mig"

Sedan var det dags för Filip att dra upp sitt romantiska ess ur rockärmen. Ellinor lade nämligen därefter upp en story på sin Instagram där hon filmar ett hotellrum på det välkända hotellet och spat The Steam Hotel i Västerås. 

Till videon skriver hon texten “Så överraskar han mig med detta” följt av ett gäng röda hjärtan. Därefter delar hon med sig av en bild när paret dricker ett glas bubbel i den lyxiga hotellsängen. 

Foto: Instagram/ellinoreke
Foto: Instagram/ellinoreke

Och kvällen slutade inte där! Filip snålade inte heller vad gällde den gastronomiska delen av firandet. På hotellet avnjöt paret även en sexrätters-middag tillsammans. 

Foto: Instagram/ellinoreke

Det verkar minst sagt som en lyckad överraskning orkestrerad av Filip. Romantiskt! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!