Stockholm

Camilla Läckberg handlade topless i mataffären

Camilla Läckberg berättar om nudistäventyret med Martin Melin.
Camilla Läckberg berättar om nudistäventyret med Martin Melin. Foto: Stella Pictures

När Camilla Läckberg gästade Martin Björk i “Intimt med Björken” berättade hon om äventyret i nudiststaden med Martin Melin.
– Det var hans påhitt, säger Läckberg i videon.


Läs mer

Succéförfattaren Camilla Läckberg, 47, är som bekant lyckligt gift med MMA-fightern Simon Sköld, 34. Innan dess var deckardrottningen gift med kändispolisen Martin Melin, 54, fram till skilsmässan 2013. Tillsammans har de sonen Charlie, 11. 

Vill du veta mer om Camilla Läckbergs moderna familjekonstellation? Läs här

Nu berättar Camilla Läckberg om den speciella upplevelsen hon erfar tillsammans med Martin Melin…

“Aldrig varit så generad i hela mitt liv”

Camilla Läckberg gästade programledaren Martin Björks, 50, Youtubeserie “Intimt med Björken” i vintras. Och intimt, det blir det verkligen.

Martin Björk ställde nämligen Camilla Läckberg mot väggen vad gäller nudiststränder! 

Författaren berättade då att hon, tillsammans med exmaken Martin Melin, besökt en hel nudistkoloni i Frankrike. Det är alltså en stad som man går helt naken i, det vill säga naken på hotellet, naken på restaurangen, naken på mataffären – ja, naken överallt. 

– Jag tror aldrig jag har varit så generad i hela mitt liv, berättar Camilla Läckberg i klippet.

Foto: Stella Pictures

Camilla Läckberg och Martin Melin handlade nakna

Camilla Läckberg talade om att Martin Melin var helt naken, medan hon själv var topless. Hon säger att hon kände sig både stressad och generad över upplevelsen och berättade vidare om en mycket speciell handling i mataffären:

– Går man in i en supermarket så är ju liksom kvinnan eller mannen bakom kassan naken och folk går runt nakna med kundkorg.

Camilla Läckberg menar att det hela var Martin Melins påhitt, men att hon själv ändå var nyfiken och därav tyckte det var roligt trots att uppfattade äventyret som något genant.

Foto: Youtube/Martin Björk

På nudiststranden: “Vi ska nog flytta på oss”

Eftersom kändisparet var medvetna om att de kunde bli igenkända så kollade de sig ständigt omkring för att se om några runt dem kunde vara svenskar.

Camilla Läckberg berättar om stressen när de skulle slå sig ner på en nudiststrand:

– Jag skakar ut handduken, tittade mig runt en gång till, slår mig ner, tittar till vänster och så ser jag en ryggsäck där det står “Hallands djursjukhus” och jag bara “vi ska nog flytta på oss!”, säger hon och både hon och Martin Björk brister ut i stora skrattsalvor. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.