Mia och Jesper Parneviks huslycka – så mycket kostade lyxvillan
Mia och Jesper Parneviks huslycka – så mycket kostade lyxvillan - Foto: Sigge Klemetz/Stella Pictures

Mia och Jesper Parneviks huslycka – så mycket kostade lyxvillan

Mia och Jesper Parnevik har äntligen hittat sitt nya hem – men det blev minst sagt inget billigt kalas! Så mycket kostade lyxvillan i Jupiter, Florida.


Under seriens gång bodde de i det berömda lyxhuset Casa Mia, men under förra året kom plötsligt beskedet att de sålt villan.

Sedan dess har det varit oklart var paret ska bo, men nu verkar de äntligen ha hittat rätt!

Mia och Jesper Parnevik tog tillsammans med barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix Sverige med storm när realityserien "Parneviks" började sändas. Familjen bodde då i det berömda lyxhuset Casa Mia. 

Parneviks miljonförlust

Parneviks förra hus Casa Mia. Foto: STELLA Pictures/ddp/Planet Photos

Förra året kom plötsligt ett besked som chockade många. Casa Mia var nämligen ute till försäljning och såldes med en miljonförlust, något som Nyheter24 då rapporterade om

Eftersom syskonen i familjen Parnevik hade vuxit upp i huset var känslorna många – något som systrarna Penny och Peg talade öppet om i podcasten "Pillowtalk" 

Så mycket kostar Mia och Jesper Parneviks nya hus

Foto: Stella Picutres

Efter ett år har Mia och Jesper äntligen hittat sitt nya hem och till Expressen berättar Mia att lyxvillan ligger i ett område de haft ögonen på länge. 

– Det känns helt fantastiskt. Det är som ett litet surfställe skulle man väl kunna säga, med jättemysiga hus. Och vi ska renovera och göra i ordning så det ska bli skitkul. Det är kul med nya äventyr, säger hon till Expressen

Enligt lokaltidningen The Palm Beach Post byggdes tvåvåningshuset 1980 och har tre sovrum och tre badrum.

Prislappen? Svindlande 1,23 miljoner dollar, vilket motsvarar ungefär 12,4 miljoner svenska kronor. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!