Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se bilderna från semischlagern

- 15/05/2009, 11:16 -

I går var det dags för den andra semifinalen i Eurovision.

Det blev så klart ännu en tittarsuccé för SVT när den andra semifinalen i Eurovision gick av stapeln. Guidade av Shirley Clamp och Edward af Sillén, fick tittarna se Norge, Azerbadjan, Kroatien, Ukraina, Litauen, Albanien, Moldavien, Danmark, Estland, och Grekland gå vidare till den stora finalen på lördag.

Men det blev en del nervöst svettande innan storfavoriterna Danmark, Norge och Grekland kunde andas ut. Och det var generellt sett mycket killar som kvalade vidare med det gemensamma temat: tajta kläder och mycket muskler. För tjejernas del var det Albanien och Moldavien imponerade mest. I synnerhet den 16-åriga albanskan i sin balettkjol.

Och med det är alla de nordiska länderna kvalificerade till finalen och därmed kanske några extra kompisröster för vår Malena Ernman. Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Lyssna på låtarna i semin:

Skrivet av: