1 av 4
- Foto: Henrik Montgomery/Scanpix
2 av 4
- Foto: Matt Sayles/Scanpix
3 av 4
- Foto: Matt Sayles/Scanpix
4 av 4
- Foto: Joel Ryan/Scanpix

Skarsgård vann folkets pris i USA

Alexander Skarsgårds insatser i True Blood har hyllats i USA. I går kväll kammade serien hem priset för bästa teveserie i People's Choice Awards.


LOS ANGELES. I serien spelar Alexander Skarsgård vikingavampyren Eric Northman. Och det verkar som om amerikanska folket har fallit pladask för stiliga blodsugare på sistone.

Twilight stal showen med tre priser och The Vampire Diaries blev också belönad med en trofé.

Alltid lika aktuella Lady Gaga blev utsedd till årets popartist, och Johnny Depp fick ta emot sitt pris för årtiondets skådis av ingen mindre än Sacha Baron Cohen.

För en gångs skull hade komikern tagit av sig både Borats mustasch och Brünos skinnväst, enligt Mirror.

Andra vinnare var Miley Cyrus, Ashton Kutcher och Eminem.

 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.