Rekordmånga söker till Big Brother

- 16/12/2010, 11:31 -

Dokusåpornas dokusåpa Big Brother återuppstår i februari. Och intresset för att medverka är enormt. Sökrekordet är slaget med råge när allt fler svenskar än någonsin drömmer om att bli nästa Carolina Gynning.

TV4 storsatsar på Big Brother och ett helt nytt hus håller på att byggas. Intresset för att få bli en av de 15 deltagare som ska inviga det är rekordstort enligt programchefen.

– Ansökningstiden går ut vid årsskiftet. Men jag kan redan nu slå vad om att vi kommer att slå rekord, säger Anton Glanzelius, programchef på TV11 och TV4 plus, till Resumé.

Han lovar att nylanseringen av det populära och omdebatterade programmet kommer att skapa rubriker.

– Vår version av Big Brother ska bli ett program som man känner att man måste titta på vare sig man gillar det eller ej.

Programledare saknas

Än så länge är det inte bestämt vem som ska leda programmet. Den tidigare deltagaren Carolina Gynning har visat intresse, men än så länge är ingenting klart.

– Det är jättekul att förra Big Brother-deltagaren Carolina Gynning har anmält sitt intresse. Vi har också fått andra starka profiler som har hört av sig till oss, säger Anton Glanzelius.