Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rickards mamma: "Läkarna har aldrig sett något liknande"

- 03/03/2011, 09:44 -
Rickard Andersson.
1 av 3

Rickard Andersson.

Daniel Ohlsson/TV4

2 av 3

MAJA SUSLIN / SCANPIX

3 av 3

MAJA SUSLIN / SCANPIX

Rickard Andersson befinner sig fortfarande på sjukhus efter kollapsen.– Läkarna har aldrig sett något liknande, säger hans mamma Jadwiga Andersson.

Efter sammanbrottet i lördags fördes Rickard Andersson till sjukhus i tisdags. Där har han befunnit sig sedan dess, läkarna låter honom inte åka hem trots att han själv vill det.

– Han ville komma hem, men fick det inte. Det är en gåta för läkarna. De har aldrig sett något liknande, han har aldrig varit sjuk förut, säger Rickards mamma, Jadwiga Andersson, till Aftonbladet.

Tillsammans med Rickards flickvän, Ebba Berglund, har de gråtit av oro.

– I går var vi här tillsammans och vi har gråtit. I dag var hon hos honom. Nu kände hon sig så pass stark och åkte hem till sig, berättar hon för Aftonbladet.

I onsdags blev Jadwiga kontaktad av personal från produktionsbolaget som ville förhöra sig om hur hon mådde.

– Blir han frisk och glad och precis samma kille som när han gick in, då kanske jag inte rör så mycket i det. Men nu ligger han på sjukhuset, säger hon.