Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

90-talet är Filip & Fredriks nästa projekt

- 03/03/2011, 10:16 -
1 av 5

Bertil Ericson / SCANPIX

2 av 5

Dan Hansson / SvD / SCANPIX

3 av 5

MIKAEL ANDERSSON / SCANPIX

4 av 5

Claudio Bresciani / SCANPIX

5 av 5

BERTIL ERICSON / SCANPIX

Duons nästa program heter "Nittileaks". E-Type sitter i panelen när Filip & Fredrik gräver i 90-talets viktigaste händelser.

Nästa projekt för Filip Hammar och Fredrik Wikingsson blir ett frossande i 90-talet. Rörliga bilder, löpsedlar, gäster och musik tar duon till sin hjälp när de bjuder tittarna på nostalgi och sentimentalitet från ett händelserikt årtionde.

E-Type är stående panelmedlem och expert. Timbuktu, Darin, Daniel Adams-Ray och Andreas Weise kommer att framföra varsin cover. Andra gäster blir Thomas Ravelli, Henrik Schyffert och Felix Herngren.

– Främst kommer vi såklart att babbla om det allmängiltiga, men 90-talet var de facto årtiondet då vi blev vuxna och hittade varandra, och den resan tror vi att det går att hitta en del behagliga pinsamheter i, som vi gärna vräker ut till allmän beskådan, säger Fredrik Wikingsson.

Nittileaks kommer att sändas i tio delar med start i vår.